BÀSQUET

Derrota per 77-82 del Morabanc en la primera prova de la pretemporada

Primer partit de pretemporada del Morabanc Andorra davant d’un bon rival que venia més rodat

El Morabanc Andorra s’ha estrenat contra un molt bon rival com és el Limoges francès. Un equip molt competitiu i que venia més rodat que no pas el conjunt tricolor. Al primer quart, mentre les forces aguantaven, hi ha hagut molta igualtat al joc, amb una sorprenent i molt alta anotació per part dels dos equips, estrany en aquestes alçades de pretemporada.

El Limoges, a poc a poc s’ha anat fent gran en el joc i, mitjançant l’encert en el triple ha agafat un avantatge de fins a 14 punts. Un desavantatge, però, que no ha estat definitiu, ja que el Morabanc, gràcies a un Marin Maric que s’ha fet gran a la pintura ha anat retallant distàncies fins a arribar al 39-47 al descans.

El tercer quart ha començat en la mateixa línia que el final de la primera part, molt d’encert exterior per part dels francesos al contrari d’un equip andorrà que ha encaixat 23 punts i només n’ha pogut fer 16 en atac. Gairebé tots d’un Maric, que en finalitzar aquest tercer quart en portava precisament 16. El desencert en la línia de tirs lliures feia que el partit el dominés el Limoges per 55-70.

Un resultat que, en un parcial molt positiu en la sortida de l’últim període permetia retallar distàncies a l’equip de Natxo Lezkano fins a baixar la barrera psicològica dels 10 punts quan faltaven 5 minuts. Un marcador que el Morabanc ha pogut rebaixar fins als 7 punts, però que no ha estat suficient per guanyar el partit. L’equip del Principat que, amb un bon final, ha acabat tancant aquest primer amistós de pretemporada en una derrota per 77-82 davant el Limoges.

L’equip tricolor que tornarà a jugar diumenge a les 18.30 davant d’un rival ACB com l’UCAM Múrcia.