POLIESPORTIU

Derrota de l’FC Encamp per 1-3 davant el Lučenec

Derrota de l’FC Encamp en el debut a la UEFA Futsal Champions League en un partit que ha estat marcat per un mal inici

FC Encamp en el debut de la UEFA Futsal Champions League

L’FC Encamp ha disputat avui el primer partit de la fase preliminar de la UEFA futsal Champions League davant el Lučenec eslovac on ha perdut per 1-3. Un resultat que ha estat clarament marcat per un mal inici del conjunt andorrà i que ha desencadenat l’esdevenir de la resta, dos gols en dos minuts per parts dels locals que han fet que el partit el poguessin controlar de manera molt còmoda.

A poc a poc, l’equip del Principat, s’ha anat sentint més còmode i ha anat trobant el ritme al partit, però al minut 17 de la primera part ha arribat una tercera estocada i ha encaixat un tercer gol que semblava definitiu. Tot just abans que l’àrbitre xiulés el final dels primers 20 minuts, Ferreira ha fet el primer pel conjunt d’Andorra i donava vida el conjunt d’Álex Carvalho.

La segona part ha estat molt més parella, el Lučenec, fent saber la seva superioritat a la pista, ha anat dominant i controlant els tempos del partit, però l’Encamp en un gran exercici de resistència s’ha defensat molt bé dels atacs rivals i ha buscat el contraatac per tornar a entrar en partit, però no ha estat possible. Així i tot, l’equip andorrà ha acabat dominant el joc i ha acabat amb la sensació que el resultat finalment hauria pogut estar molt més ajustat.

Primer partit de la fase preliminar perdut per un resultat d’1-3 final i moltes de les aspiracions de passar de ronda que s’esvaeixen, ja que només es classifica el primer de cada grup i un millor segon.

Els andorrans tornaran a jugar dijous a les 16.00 h davant el Cosmos Tallin d’Estònia.