Derrota contundent de la selecció femenina a Malta (5-0)

Andorra ha caigut en la tercera jornada de la Nations League davant d’una selecció de Malta molt superior

MALTA- ANDORRA / FAF
Imatge del partit entre Malta i Andorra / FAF

La selecció femenina absoluta ha caigut de manera contundent davant de la líder del grup en la tercera jornada de la UEFA Women’s Nations League a l’Estadi Nacional de Malta. Andorra arribava al partit amb un balanç d’una victòria i una derrota i amb l’esperança de poder competir davant d’una selecció, a priori, superior, però que els últims resultats feien preveure un resultat més ajustat.

Les locals, sense voler cedir espai a la selecció d’Andorra i sense voler deixar-les entrar en partit, evitant qualsevol ensurt, han començat de manera contundent i amb una marxa més que no pas l’equip de Jose Antonio Martín. Al minut 17 ja s’han aconseguit avançar al marcador amb un gol de Bugeja, sense gaire temps per la reacció i només cinc minuts més tard, Malta ha aconseguit el segon, aquest cop obra de la defensa Farrugia a la sortida d’un córner.

Andorra que veia com tenia el partit molt difícil, s’ha començat a estirar i abans d’arribar al descans ha fet els millors minuts del partit, buscant la porteria rival i sense cedir ocasions molt clares a les locals.

La segona meitat, però, ha començat de la pitjor manera, Bugeja en el primer minut, ha fet el tercer i ha trencat, ara si, el partit. Amb tot de cara, i sense res en joc, Malta ha començat a desplegar el seu millor futbol i la selecció andorrana, poc ha pogut fer, davant d’un equip amb més físic i talent a les seves files. Farrugia i posteriorment Cuschieri han fet el quart i cinquè per acabar de sentenciar i eixamplar un partit que de principi a final ha dominat el conjunt local. S’ha arribat al final del partit amb el resultat de 5-0.

La selecció tricolor ha pogut provar coses, fer canvis i donar descans a jugadores i també ha fet servir el partit com a una prova de nivell més, per veure a on se situa actualment la selecció internacionalment. El quart partit de la UEFA Women’s Nations League, el disputaran dimarts vinent a l’Estadi Nacional, precisament, contra Malta, amb la intenció de poder millorar el resultat del partit d’aquest divendres.