POLIESPORTIU

Bones actuacions d’Andona Racing al Campionat de Catalunya

L’equip andorrà fa un bon balanç del cap de setmana amb cinc tops 10

Andona Racing a Palfrugell / Andona

Andona Racing està vivint una temporada d’èxits i de bons resultats. Aquest cap de setmana l’equip femení andorrà ha participat en el Campionat de Catalunya a Palafrugell el dissabte i el diumenge al 5è Trofeu Vila de Juneda Fèmina. Ho ha fet en molt bona nota, aconseguint fins a cinc Tops 10.

El circuit català és un dels grans objectius de la temporada per Andona, en un campionat amb un terreny exigent de 120 km amb dos trams d’estrat i carreteres molt tècniques. Amb 97 inscrites, només van poder acabar la cursa 53 noies. Entre elles, Raquel Balboa i Anna Albalat amb una 9a i 10a posició respectivament en categoria elit.

Ja en categoria màster 40, Keren Potash ha acabat 7a i Ares Rovira 5a en júnior. Pel que fa a Silvia Zuñiga, Maria Lluelles i Esher Piquer no van poder acabar el recorregut. Respecte al diumenge, Andona Racing es va mantenir al capdavant de la cursa, on va poder arribar amb el grup perseguidor, amb Anna Albalat aconseguint la 8a posició en la seva categoria. Tanmateix, van donar la sorpresa, Maria Lluelles i Raquel Balboa guanyant dos esprints especials en cursa.