BÀSQUET

Andorra sots-16 arrenca l’europeu masculí amb una victòria davant Gibraltar (125-50)

Els tricolors s’han imposat en tots els períodes, especialment després del descans quan han augmentat el ritme

Un moment del partit entre Andorra i Gibraltar

Victòria sense contemplacions la de la selecció masculina de bàsquet sots-16 davant Gibraltar. L’estrena a l’europeu C, que s’està disputant a Kosovo, ha estat aclaparadora amb una victòria per 125-50.

El conjunt tricolor ha dominat durant els 40 minuts de partit. Així i tot, al final del primer període la diferència era només de 10 punts (28-14). Abans del descans, els tricolors han continuat fent feina amb un parcial de 24-15 que ha deixat el 52-29 a l’electrònic, és a dir 23 punts de marge.

Després del pas pels vestidors la selecció ha accelerat i el tercer període se l’ha emportat per un contundent 38-12 que ja ha disparat la diferència fins als 49 punts al final del tercer període. Lluny de relaxar-se, en el darrer quart els andorrans encara han augmentat el nivell defensiu i han deixat a Gibraltar amb només nou punts durant els darrers 10 minuts de joc (35-9). Finalment, victòria d’Andorra per 75 punts de diferència: 125-50.