Victòria gegant per tancar el Preeuropeu (1-2)

Un gol de Biel Borra i un altre de Marc Rodríguez donen la victòria al combinat nacional davant Bulgària

L'onze de la sots-19 en la victòria davant Bulgària / FAF

La selecció sots-19 disputava avui el darrer partit del preeuropeu sots-19 que es disputava a Bulgària. Ja sense opcions després de perdre els primers dos enfrontaments davant Sèrbia i Escòcia. Els de Lucendo han acabat la fase amb una victòria merescuda, davant d’un rival difícil com ho ha estat l’equip i amfitrió, Bulgària.

Andorra amb dos gols aconseguits per Biel Borra i Marc Rodríguez, tots dos jugadors ja en dinàmica de sots-21. El partit ha començat disputat, però la selecció amfitriona la que s’ha avançat a l’electrònic mitjançant un gol tot just abans d’arribar al descans. Ja en la segona meitat, ha arribat la reacció tricolor quan Bulgària jugava amb un home menys. Així doncs, amb aquesta victòria la sots-19 s’acomiada del torneig amb un balanç d’un partit guanyat i dues derrotes.

El seleccionador andorrà, Julián Lucendo ha valorat molt positivament la victòria, “la valoració del torneig és molt, molt bona. L’equip ha treballat molt bé i ha sigut un equip, que és el més important”. També ha destacat que els tricolors han competit tots els partits, fet que considerable i una millora respecte a anteriors competicions, “al primer partit vam merèixer més. Vam perdre per 1-0, fent un bon partit i tenint les nostres ocasions. Davant d’Escòcia també vam plantar cara i fins al minut 73 anàvem 1-1, en el que estava sent un partit molt igualat.”

Finalment, Lucendo, ha acabat valorant el bon partit i feina que ha fet l’equip en el partit d’avui, “en la victòria d’avui per 2-1, hem posat la guinda a un molt bon torneig. Havíem merescut la victòria i avui l’hem aconseguit. Hem fet molt bon torneig”.