POLIESPORTIU

Victòria del VPC que allarga el seu bon moment

Els equips sèniors del VPC han sumat dues victòries molt importants, el masculí davant del RC Badalona i el femení a Saragossa

El VPC a prada de moles / Arxiu

El VPC Andorra va tornar a sumar una nova victòria sense gaire història i va superar de forma contundent el RC Badalona a Prada de Moles per 70 a 14, en un partit en què l’equip rival va posar la por al cos en els primers minuts i que va obligar als de Dani Raya a remuntar un 0 a 7 inicial de l’equip.

Els assajos de Fede Aguiar, Miquel Ortega, Irakli Berdzenishvili, Xolela Daniels, Ian Granyena, Gustavo Zamora i Cristian Abarca van capgirar ràpidament un marcador que al descans indicava un contundent 39-7. A la segona meitat, els d’Andorra amb dos assajos més de Hugo Llata i Xolela Daniels van poder mostrar la seva superioritat davant el rival i tancar una nova victòria, a l’espera de tancar davant del Gòtics aquesta fase i començar a pensar en semifinals.

El VPC femení guanya a Saragossa (8-13)

El VPC femení, també va aconseguir una victòria, la segona consecutiva a la Divisió d’Honor i va superar l’Ingennus Saragossa per 8 a 13. En un partit on les defenses, s’imposaven als atacs, l’assaig de Miren Barciela i la transformació i els cops de càstig de Cristina Modesto van ser determinants per acabar sumant.