POLIESPORTIU

El CV Encamp tomba el líder

Aquesta és la tercera victòria consecutiva, que sumen 27 punts. Una victòria important per retallar distàncies amb el líder i que els manté en segona posició en la classificació

CV Encamp
L'equip celebrant la victòria / CV Encamp

El partit entre els dos primers classificats de la taula ha acabat caient del costat local. Tot i ser un partit molt disputat, els d’Andorra de menys a més, han acabat imposant el seu joc. El Reus, en un molt inici, volia fer veure els d’Andorra que per guanyar haurien de suar molt.

Així doncs, l’inici a fet endur-se als visitants el primer set, 22 a 25. La remuntada dels locals, però, ha acabat arribant en un partit, gairebé èpic. En el segon i tercer set, els d’Encamp han dominat amb molta contundència el per 25 a 15 i 25 a 6. El punt final al duel s’ha posat en el quart set, sentenciant el partit per 25 a 14.

Victòria del sènior femení

Per la seva banda, l’equip femení ha guanyat també per 3 a 0 contra el Cerdanyola, en un partit dominat d’inici a fi i que les permet mantenir-se a la part de dalt a la classificació una setmana més.