FC ANDORRA

El millor Andorra es retroba amb els tres punts

Un gol de Schediler i un altre d’Iker Benito, donen un nou triomf a un conjunt tricolor que ha passat l’examen

Els jugadors de l'FC Andorra celebrant un dels gols / FCA

I ara si, l’Andorra ja hi és aquí. Gran partit del FC Andorra que ha estat superior en pràcticament tot el duel davant un Llevant anul·lat completament. I és que els de Sarabia , han demostrat les bones sensacions de Valladolid i han fet un pas de gegant tant en joc com en confiança. Podríem dir que ha estat el millor partit de la temporada, sobretot quant a identitat i bon fer dels jugadors tricolors , que sumen tres punts importantíssims.

En una primera part podríem dir més que notable del conjunt tricolor, que l’ha intentat en múltiples ocasions, però sense trobar el premi del gol. Els locals han sortit molt endollats i amb les idees molt clares. Dominant en pràcticament totes les accions tant ofensives com defensives, generant superioritat i espais per als interiors. I és que el control i la circulació era tan fluida que els locals començaven a generar ocasions molt perilloses, en concret tres molt clares. Una de Petxarrroman que per poc marxa desviada en una acció triangulada a la perfecció, una altra de Sheidler amb el cap després d’un mal refús i una de Bover de falta directa que Andrés que li rellisca la pilota de les mans.

I és que el Llevant no generava i estava incòmode fruit del bon treball defensiu, tant en el replegament com en la pressió. Ben plantats sobre el terreny de joc i amb una possessió total ha buscat marxar al descans amb avantatge en el marcador, en el que sí que havia fet mèrits. L’Andorra ha marxat a la pausa, amb bones sensacions, conscients que aquesta era la línia per estar molt més a prop de la victòria.

Arribats a la segona part, els de Sarabia han buscat continuar amb la dinàmica i arribar al gol tan necessari i que donés un punt més de tranquil·litat. La superioritat tricolor en el primer temps, també s’ha extrapolat en el segon, però ara generant molts més perills amb els extrems amb un magnífic Álex Calvo. I és que el cordovès feia aixecar la grada en cada acció, pilota que tocava les seves botes es respirava un ambient que segur alguna cosa passarà.

I amb l’Andorra atacant de costat a costat, Sheidler ha avisat en primera instància, on el xut ha sortit desviat. Però com qui avisa no és traïdor, el francès li ha donat el premi al conjunt tricolor, com un autèntic ‘killer’, amb el cap en la segona jugada ha posat l’1-0. Després del gol, el conjunt granota s’ha estirat més i han anat per l’empat. Però la solidesa defensiva i el treball dels tricolors era excel·lent anul·lant accions de perill rival. Sarabia ha mogut la banqueta per donar-li més frescor a l’equip i poder rematar la feina.

Tot ha sortit bé, fins i tot un Dani Martín que ha salvat en dues accions clares del Llevant- que no ha generat gairebé res-, que ha pogut significar un empat que no hagués estat just. I per culminar, en el minut 95, Iker Benito ha assegurat una nova victòria per l’Andorra. Un gol de l’extrem, que ha estat la cirereta a un duel brillant dels tricolors.