FUTBOL

Una Malta superior torna a derrotar a Andorra (0-3)

La selecció femenina cau en un partit on Malta ha estat molt superior a l’Estadi Nacional

Una imatge del partit entre Andorra i Malta / FAF

Després de la contundent victòria per 0-3 a Malta, aquest dimarts es tornaven a veure les cares ambdues seleccions nacionals, ara però, a l’Estadi Nacional, en el partit de la quarta jornada de la UEFA Women’s Nations League. Andorra arribava al partit amb un balanç d’una victòria i dues derrotes. Després del partit de divendres passat, on Andorra va perdre per 0-5, feia preveure un resultat favorable les visitants.

La selecció d’Andorra, però, ha començat molt bé el partit, controlant el temps del partit i desenvolupant un molt bon joc defensiu que feia que les de Malta no poguessin tenir ocasions clares de gol. Fins a la mitja hora, el resultat es mantenia amb empat a zero on les locals, sense voler deixar entrar a les de Malta en partit, per allargar al màxim l’empat i la il·lusió de puntuar davant d’un rival superior.

L’equip de Jose Antonio Martín ha tingut la primera ocasió clara del partit, amb un cop de cap de Laia Sin al minut 33 de partit que ha sortit per poc. A la següent jugada, però, ha arribat el primer de Malta, obrint la llauna al marcador. A partir del primer, obra de Bugeja al minut 36, Malta ha posat una marxa més i n’ha fet dos més en qüestió de cinc minuts. Bugeja per partida doble, el segon rematant una centrada lateral i el tercer de penal, per obtenir el premi de l’Hat-Trick individual.

Amb el 0-3, s’ha arribat al descans, quedant el partit vist per sentència i amb una sensació de domini absolut per part visitant. La segona meitat, més ajustada, Andorra ha fet una passa endavant i ha pogut competir mirant als ulls a una selecció que durant els dos partits s’havia mostrat molt superior, deixant veure a les files d’Andorra un creixement i sensació de millora amb el pas del temps i partits disputats.

Amb el partit ja a les acaballes, Andorra s’ha bolcat a l’atac i ha tingut tres ocasions molt clares per posar el primer per part tricolor dels peus de Tere Morató, que ha sortit molt enèrgica al partit i Da Cruz que per poc no ha convertit un gol que ja es cantava a l’Estadi Nacional.

Andorra, després d’aquesta derrota, tornarà a jugar en la següent finestra de seleccions al mes de desembre davant Letònia el dia 1 de desembre i rebent a Moldàvia el 5 per finalitzar aquesta ronda de la UEFA Women’s Nations League.