Un Inter apàtic, cau golejat a Escòcia ( 6-1 )

Tres gols matiners al primer temps i una segona part sense reacció suposen la eliminació del conjunt escaldenc

Un instant del partit entre l'Hibernian i l'Inter

Després de la victòria a casa per 2-1, l’Inter no ha pogut defensar el resultat a Escòcia i perd davant l’Hibernian per 6-1 . El conjunt escaldenc s’ha vist superat per un equip escocès molt superior en totes les accions del joc i cau eliminat en la segona ronda de la Conference League. Els d’Otger Canals no ha tingut cap mena d’opció per creure en una possible victòria, ja que els gols matiners han fet molt mal.

En un primer temps d’autèntic malson per al conjunt andorrà, l’Hibernian s’ha avançat molt d’hora amb un gol de Boyle en el minut 10. L’eliminatòria estava empatada i precisament el camí del partit jugava contra els interessos de l’Inter, que no esperava encaixar gol tan ràpid. Tot al contrari que al partit d’anada, l’Hibernian aconseguia trencar línies i trobar espais lliures. Les coses es començaven a complicar per al conjunt escaldenc, quan al minut 20 rebia el segon gol, obra de Boyle que significava la remuntada dels escocesos. Poc després i sense temps de reacció per part de l’Inter, en el minut 29, una xilena de Doidge col·locava el 3-0.

El pas per vestidors ha estat dramàtic pel conjunt escaldenc, en els primers minuts del segon temps, Cambell aprofita un error de la defensa i amb el cap marca el quart, 4-0. Els escocesos eren una piconadora, els seus atacs eren símptomes de perill. I en un moment d’indolència de l’Inter, en el minut 61, Cambell un altre cop marcava el cinquè. La golejada ja estava sent contundent, però ràpidament en el minut 64, Yoan feia el sisè per als escocesos. El partit estava sent molt dur per l’Inter que ha estat desesperat davant una situació crítica. El gol andorrà arribaria tard, en el minut 82 De la Torre feia el gol de l’honor i el 6-1 final.

Derrota contundent i dolorosa de l’Inter que es diu adeu al somni europeu i cau eliminat en la segona ronda de la Conference League. Així doncs, el conjunt escaldenc haurà de repetir o millorar el resultat de la temporada passada a la lliga Multissegur per tornar a gaudir d’una aventura europea.