FC ANDORRA

Un Andorra trencat cau a Vila-real (3-0)

Els tricolors sumen la primera derrota de la pretemporada en un partit espès

Diego González en un moment del partit / FC ANDORRA

L’FC Andorra ha caigut aquesta tarda al camp del Vila-real B per 3-0. Un partit on el conjunt tricolor –avui de vermell amb la tercera equipació– ha anat de més a menys després d’uns bons primers minuts. Com de costum, els de Sarabia han tingut clarament el control de la possessió des del principi del partit, però avui ha estat un d’aquells partits on ha costat trobar la darrera passada per crear perill.

Ha sortit amb defensa de cinc Sarabia –amb Ratti a la porteria– formada per Leal, Arroyo, Pastor, Diego i Moreno. Cinc jugadors que no han estat capaços de provocar a la pressió grogueta que ha esperat pacientment, basculant davant les passades inofensives entre Arroyo i Pastor. Una realitat que ha portat que el mig del camp –format per Jandro, Bover i Molina– intervingués poc i, de retruc, que Lobete i Nieto toquessin poc la pilota.

Així i tot, el filial groguet no ha generat tampoc massa perill a la porteria de Ratti. Una centrada sense rematador i un xut de Pascual, però, eren el preludi del canvi de dinàmica del final del primer temps on els del Principat han començat a perdre el control.

No ha estat, però fins a la segona part quan els tricolors han perdut del tot l’estructura arran del gol encaixat en el minut 56. Una centrada que Pascual envia al travesser i que acaba al fons de la xarxa després de picar en les cames de Ratti (1-0). “Estàvem bé fins al gol” ha exclamat un Sarabia que s’ha acabat desesperant quan ha arribat el segon del minisubmarí, després d’un error defensiu que ha permès a Marcos Sánchez plantar-se sol davant Ratti i marcar a plaer (2-0).

A ratxes, els tricolors han seguit sense trobar el camí tot i que Lobete i Bover han disposat d’una doble ocasió, la més clara dels andorrans.

Bateria de canvis

Sarabia –que al descans ha substituït a Arroyo per Petxarromán– ha sacsejat a l’equip en el minut 66 i ha donat entrada a vuit jugadors nous: Samper, Vilanova, Iván Gil, Pampín, Iker Benito, Arnau Prat, Sami i Patrick.

Ha millorat lleugerament l’Andorra que ha tingut alguna ocasió, però cap de perill clar. De fet, els tricolors han acanat encaixant el tercer després d’una mala cessió a Ratti que Jonny Arriba ha interceptat i ha aprofitat per superar amb una bona vaselina al porter tricolor.