Tres punts per trencar la mala dinàmica (0-2)

Dos gols en els instants finals van trencar un partit molt igualat

L'Enfaf femení celebrant un gol / FAF
L'Enfaf femení celebrant un gol en una imatge d'arxiu / FAF

L’Enfaf femení va aconseguir una victòria important a domicili per acabar amb la mala ratxa fora de casa. Les de Carlos Sánchez va superar al Can Trias en la jornada 14 del grup 2 de la Primera Catalana. El duel, però, no va ser fàcil, ja que la igualtat es va mantenir en el marcador 79 minuts.

Les tricolors van aconseguir trencar l’empat, amb una diana de Caren. I a 1 minut de l’afegit, la jugadora internacional, Cris Lacour va fer el 2-0 final i els tres punts marxen cap a Andorra. Últim partit de l’any per les andorranes, que tanquen el 2023 en tercera posició amb 21 punts però a 15 punts del Barça C, que lidera en solitari. L’Enfaf disputarà el pròxim partit el 13 de gener a casa davant l’Escola Futbol Base Calafell.