POLIESPORTIU

Sotrac d’Andorra davant Suïssa (2-5)

Gerard Miquel en una acció del partit

Andorra ha caigut aquest migdia en el segon partit de la fase de grups de l’europeu d’hoquei patins. La selecció tricolor ha arribat al partit després d’imposar-se en la primera jornada a la selecció alemanya per un contundent 6-2. Avui, però, no han pogut repetir.

El partit ha començat molt igualat amb ocasions per les dues bandes. Al minut nou de joc, Nil Castellví ha enviat una pilota al pal que no ha volgut acabar entrant i mantenint així l’empat a zero a l’electrònic. Suïssa també ha tingut les seves, però no ha estat fins al darrer minut del primer temps que els suïssos s’han avançat en el marcador.

Al segon temps, Gerard Miquel i Arnau Dilme han posat a prova el porter suís, però tot i la intensitat tricolor no hi ha hagut manera. Per contra, i després d’una gran ocasió de Dilme, Suïssa ha posat el 0-2 al marcador. Pocs minuts més tard Suïssa ha aprofitat la falta directa després de la blava que ha vist Miquel i que ha suposat el 0-3. Un cop dur pels tricolors que han entrat en estat de xoc i més després d’encaixar el 0-4 en el minut 37.

La reacció andorrana ha arribat a sis munts del final amb dos gols molt ràpids de Bernat Picanyol i Nil Castellví que han posat el 2-4 a l’electrònic. Abans d’acabar el partit, Suïssa encara ha anotat el cinquè per deixar el definitiu 2-5.

Pròxima estació: Anglaterra

Amb la derrota, Andorra queda com a segona de grup amb tres punts. Demà, el conjunt tricolor s’enfrontarà a Anglaterra en un partit que es disputarà a les 16.00 hores i que serà clau per determinar la posició final dels andorrans en la fase de grups.