POLIESPORTIU

Silvio Moreira es queda per poc fora dels quarts de final

El karateka tricolor va acabar perdent als vuitens del Campionat d’Europa per 0,10 punts en la modalitat de kata individual

Silvio Moreira a Zadar / Instagram

El karateka andorrà va estar molt a prop de poder accedir als quarts de final del Campionat d’Europa sènior que s’està disputant a Zadar, Croàcia. Moreira es va quedar a només 0,10 de passar de ronda en la modalitat de kata individual

La competició va replegar un total de 33 esportistes i l’andorrà en primera ronda va competir davant el representant de Liechtenstein, al que va guanyar amb una puntuació de 37,20. Ja en els vuitens, el tricolor va enfrontar-se davant un contrincant amb país neutral en el qual va perdre per 0,10. Buscant opcions a la repesca, Moreira no va tenir l’oportunitat, ja que va acabar cedint davant, el quatre vegades subcampió mundial i set vegades campió europeu, l’espanyol Damián Quintero.