FC ANDORRA

Sarabia: “Aquest partit em confirma moltes coses”

El tècnic tricolor assegura en roda de premsa que està satisfet amb l’actuació dels seus jugadors tot i l’expulsió que va condicionar el partit.

Eder Sarabia durant el partit davant el Saragossa / FCA

Deia Sarabia després d’Amorebieta que l’equip no era capaç de superar les dificultats que se li presentaven. Un naufragi més, a Albacete i una expulsió en el minut 18 després, el conjunt tricolor, ha après a llegir els partits i a seguir el pla que Sarabia té en ment. “Crec que avui hem fet una molt bona segona meitat i que els jugadors han sabut llegir el partit”, va assegurar ahir Eder Sarabia en la roda de premsa posterior a la derrota per 0-1 davant del Saragossa.

El tècnic tricolor va defensar que tot i l’expulsió al minut 18 es va merèixer “com a mínim empatar”, i va destacar la lectura del joc que van fer els 10 homes que hi va haver sobre el terreny de joc. “Em sap greu no haver puntuat. Especialment per ells, aquest partit em serveix per a confirmar moltes coses, espero que a ells també”, va afirmar el basc que va afegir que tenia un pla de partit molt clar i que, tot i l’expulsió, l’equip va ser capaç d’entendre “com defensar i com generar perill”.

Sobre l’acció de Bover, Sarabia va deixar clar “per mi és vermella, li he dit al quart àrbitre quan l’he vista”. Però va concloure la seva intervenció davant dels micròfons, agraint la premsa que no se li preguntes per l’actuació arbitral. “Sou els millors i sense preguntar-me pels àrbitres, que tampoc n’hagués parlat…” va concloure Sarabia, en una de les poques ocasions en les quals va ser més interessant el que no va dir, que el que sí que va fer.

Benito, “content d’ajudar l’equip”

D’altra banda, en la zona mixta d’ahir, el davanter, Íker Benito. Va mostrar-se satisfet amb l’actuació de l’equip tot i la derrota, el jugador va destacar “el caràcter” que van treure els seus companys quan es van quedar amb un home menys sobre la gespa.

Així, Benito va insistir que l’equip va en la bona direcció. I que, si es continua millorant, l’equip podrà competir per coses importants aquesta campanya.

En l’ambient personal, el davanter, va asseverar que “em sento bé i estic content de poder ajudar l’equip en allò que em demani l’entrenador; cada cop estic més adaptat”.