El Morabanc Andorra ha fet allò que sempre se li exigeix, i ho ha fet des de l’inici, competir. Ha començat molt bé el partit i a cop de triples, amb un 3/3 de sortida ha agafat un primer avantatge de +7, que no ha sabut mantenir. L’UCAM, a poc a poc, a base de faltes i aturant físicament el joc, ha capgirat la situació favorable del Morabanc. En un ambient extrany que no ha afavorit gens el conjunt tricolor s’ha vist com a base de triples els murcians es posaven per sobre i acabaven guanyant el quart, 21-25.

El segon quart, amb un parcial de 7-0 d’inici i una actitud espectacular dels jugadors s’ha demostrat sobre la pista les ganes que té l’equip de guanyar. Un inici immillorable, de la millor manera possible. Madsen que debutava, només sortir a la pista ha recuperat una pilota, ha repartit una assistència i ha demostrat que ha vingut a ser un jugador important per l’equip. Juan Rubio amb energia i tots aquells intangibles i intensitat necessària per guanyar partits a l’ACB sumat a un Jerrick Harding que ha tret la seva millor versió amb punts, triples i assistències ha fet jugar l’equip a un nivell altíssim. El bon joc del conjunt local, arribava fins al punt de desesperar tant a Sito Alonso, d’acabar amb una tècnica que anotava Harding a l’inici del tercer període. Fent els millors minuts de la temporada l’equip, amb un joc coral, on tothom sumava i anava a favor, s’arribava al descans amb un avantatge de 12 punts, 54-41.

L’energia de l’equip, contagiada d’una Bombonera que remava com mai, obria la segona meitat amb un 12-6, amb una versió inversemblant del millor jugador en el dia d’avui, que seguia a la seva, Jerrick Harding. Tot i que els del Principat mantenien el nivell, els visitants no llençaven la tovallola en cap moment, mantenint-se dins del partit i exigint la millor versió del Morabanc. Montero sumava a la festa el seu canell i el festival del Poliesportiu d’Andorra es convertia en festa major. Arribava la màxima del partit amb un triple del problema i, amb els reis mags presenciant l’espectacle acabava el tercer quart, 78-58.

Els primers minuts de l’últim període, confirmaven la bona tònica del Morabanc, que amb una versió de tots els jugadors, iniciaven amb un 5-2 d’inici, obligant a un Sitio Alonso sense idees a demanar temps mort i buscar una èpica, perdent de 23. Dos Anjos, fent-se gran a les dues anelles completava molt bons minuts per continuar eixamplant distàncies i assegurar una victòria d’equip i que reafirma la reacció dels locals després de la mala dinàmica on es van arribar a sumar fins a vuit derrotes. Els universitaris fins al final competien, però sense encert i clarament superats per un Morabanc superlatiu i que estava excel·lent en totes les facetes del joc.

L’onada a les graderies, Felipe amb l’esmaixada de la jornada i el ‘highlight’ del partit, donaven a l’afició del Morabanc Andorra el millor regal de reis possible. Una victòria fonamental, la sensació d’haver aixecat un moment molt complicat i fent sentir orgullós a tothom qui sent els colors tricolors. La festa final s’acabava amb un 98-73 i la sensació que aquest equip té molt bàsquet i potencial a les mans per donar moltes alegries i no haver de patir.