Connect with us

Federacions

Reestructuració organitzativa a la Federació Andorrana d’Atletisme

La Junta Directiva de la de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) ha aprovat una important
reestructuració organitzativa i esportiva amb la voluntat de donar una millor resposta a les
necessitats de l’atletisme andorrà

Publicat

el

Foto Arxiu atletisme andorra
Atletisme Andorra / andorralavella.ad

La Junta Directiva de la FAA ha acordat nomenar Gerent de la federació al Sr. Victor Cunill Morera, una persona molt vinculada al món de l’atletisme andorrà des de fa molts anys en substitució del Sr. Kevin Poulet. La FAA, a banda del seu coneixement del món de l’atletisme, ha valorat la seva dilatada experiència professional en el món de la gestió i la direcció d’equips. Amb aquest nomenament, Cunill passarà a ser el primer executiu de la federació amb amplies responsabilitats en tots els àmbits organitzatius, gerència, pressupost, relacions institucionals, impuls i coordinació de les diferents comissions de la FAA.

Poulet però, continuarà vinculat a l’organisme. La Junta Directiva de la FAA ha acordat nomenar-lo Director Tècnic de la federació. D’aquesta forma el Kevin es centrarà en els àmbits més esportius i els podrà compaginar, de forma molt més natural, amb la seva faceta d’entrenador. Com a Director Tècnic presidirà la comissió tècnica de la federació.

Pel que fa al seleccionador, Javi Giménez va decidir presentar la seva dimissió davant la impossibilitat de poder compaginar les seves responsabilitats professionals amb el temps que considera requereix avui la funció de seleccionador. Tal i com va traslladar el Javi a la junta “l’atletisme està creixent amb força, cada cop hi ha més atletes, més nivell i més compromisos internacionals, els atletes necessiten i mereixen un seguiment més constant i jo ara no estic en disposició de donar-lo”.

Amb tot això, el president de la FAA s’ha mostrat convençut que totes les decisions preses ajudaran a fer créixer l’atletisme a Andorra “avui l’esport necessita estructures professionals i molta dedicació en tots els àmbits. Amb aquest canvis volem, en la mesura de les nostres possibilitats, consolidar una estructura que ajudi a créixer el nostre esport i pugui posar tots els mitjans al servei dels atletes i tècnics”.

Continua llegint
Clicka per comentar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Federacions

Esports vol ampliar el programa esquí estudi a tots els esports

Govern estudia la possibilitat juntament amb les federacions per tal d’ampliar el programa a altres esports

Publicat

el

Cabanes i Bonell en l'acte de subvencions / FSGA

L’executiu ha destacat aquest matí que continua amb la voluntat d’ampliar el programa d’esquí estudi a tota la resta d’esports. Una decisió que caldrà acabar de concretar amb les federacions i, especialment, amb els tres sistemes educatius per tal que es pugui oferir amb garanties la totalitat d’esports i que la participació en aquest programa no es computi com a absentisme laboral.

En aquest sentit, Govern no ha volgut posar un calendari a l’ampliació del programa, però sí que ha reconegut converses amb les federacions i els sistemes educatius per tal de poder avançar en aquesta matèria.

El que sí que ha reconegut Bonell és que l’executiu també valorarà quins canvis s’han de realitzar per millorar el programa, però la secretaria d’Estat sí que es considera que ara per ara està funcionant.

Continua llegint

Federacions

Silvio Moreira al Campionat d’Europa de Karate

Moreira buscarà a Zadar, Croacia, una bona classificació pel Karate andorrà

Publicat

el

Moreira en una prova / Fandkarate

Aquest dimecres comença el Campionat d’Europa de Karate 2024, on l’andorrà Silvio Moreira en la modalitat de Kata es veurà les cares en primera ronda amb el karateka de Liechtenstein, Antonio Pagliarulo.

Continua llegint

Federacions

La FAF, present a la Cimera d’Integritat de la FIFA

La Federació Andorrana de Futbol ha estat present en la convenció que s’ha dut a terme a Singapur

Publicat

el

Siurana FAF
Surana a Singapur / FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha publicat un comunicat via xarxes socials que el Responsable d’Integritat de la FAF, Xavi Surana, ha estat aquest mes a Singapur en representació d’Andorra a la Cimera d’integritat de la FIFA.

Ha estat un esdeveniment on més enllà d’Andorra han participat conjuntament amb 210 federacions de 6 continents. Així doncs, el Principat ha pogut establir vincles amb altres federacions mundials.

Continua llegint

Federacions

Marc Reig i Cristina Juárez, classificats per al campionat de França de judo

Bons resultats pels andorrans al Campionat d’Occitània Sènior de 3a Divisió

Publicat

el

FANDJUDO ANDORRA
Els andorrans a la prova / Fandjudo

Els judokes Cristina Juárez -63, Marc Reig -73 i David Lescano +100, van participar el dissabte 27 d’abril al Campionat d’Occitània Sènior de 3a Divisió. Tots van completar una molt bona competició amb medalla de bronze de Reig (5 victòries) i Juárez (3 victòries).

Per la seva banda Lescano va assolir una meritòria 5a posició amb 3 victòries, quedant-se a les portes del bronze i de la classificació pel campionat de França.

Amb aquests resultats Marc Reig i Cristina Juárez es classifiquen per al campionat de França de 3a Divisió que es disputarà al juny a París.

Continua llegint

Federacions

Andorra guanya la lliga C d’atletisme

Els tricolors, amb 846 punts, van superar el CA Vic i el CA Canaletes, del Poblenou

Publicat

el

federació andorrana atletisme

Andorra Atletisme va proclamar-se campió de la lliga Catalunya C de clubs després de la segona jornada de competició. Chiappe, Ardediu, Blasi, Sanza, Herreros, Vergeguer i el 4×400 van vèncer en les seves modalitats, permetent sumar punts, per acabar superant als competidors pel títol.

Continua llegint
PUBLICITAT

EL + VIST