POLIESPORTIU

Primer empat de l’Enfaf a casa, que continua segón (2-2)

Un gol de Bryan Pinto al final del partit permet sumar un punt a casa i mantenir la segona posició

Els jugadors de l'Enfaf / Arxiu

L’Enfaf Construccions Modernes de futbol sala no va passar de l’empat 2 a 2, al pavelló del CE Francesc Vila de la Massana davant de l’Aelis-Sage Partner Eixample, en el partit corresponent a la novena jornada de la Tercera Divisió nacional. El partit com marca el marcador final va ser més igualat del compte i la primera meitat va acabar sense gols.

Ja en la segona part van arribar els gols, el primer dels tricolors obra d’Òscar San Segundo. L’alegria local va durar poc, ja que tres minuts després els catalans van empatar mitjançant Jordi Rovira. L’Eixample va apujar el ritme, factor que li va permetre posar-se per davant amb un gol de Roger Botinas. I quan semblava que el conjunt català s’emportaria la victòria, Bryan Pinto va marcar a dos minuts el final per certificar l’empat. Amb aquest resultat, els de Jona Pérez continuen segons a la classificació a cinc punts del líder.