La UE Santa Coloma obre distància al capdavant de la classificació

El repàs de la jornada a la Lliga Multisegur

Una imatge entre l'UE Santa Coloma i el Pas
Una imatge entre l'UE Santa Coloma i el Pas / FAF

Arribava la sisena jornada de la Lliga Multisegur amb molta emoció al capdavant de la taula classificatòria, el líder, la UE Santa Coloma tenia un duel davant d’un rival que es trobava en molt bon estat de forma. A banda, duels directes a la zona mitja i baixa, feien preveure una jornada molt competida.

Partido de fútbol
DISSABTE, 20:30 – EN DIRECTE A ANDORRA ESPORTIU
FC Ordino 4-0 CE Esperança

La jornada 6 s’iniciava amb un duel de la part baixa de la taula entre l’Ordino i l’Esperança. Els ordinencs es van endur clarament els 3 punts en un duel que ja havien deixat més que encarrilat en els primers 20 minuts.

Només 5 minuts va trigar Pablo Ruiz en desequilibrar el partit. Poc després, al 13, Tellado va fer el segon a la sortida de Jordi Rodríguez i al 19, de nou Pablo Ruiz s’anticipava al primer pal fer marcar el 0-3. Aa la segona part, Javi Montserrat va segellar el 4-0 definitiu amb un xut ras i creuat. L’Esperança seguirà una setmana més amb 3 punts i en la zona vermella mentre que l’Ordino s’allunya de la zona baixa, amb 7 punts.

DIUMENGE, 11:00
Inter Club Escaldes 4-2 Penya Encarnada

El partit de la jornada no va decebre ningú. Un autèntic partidàs amb emoció, gols i expulsions.

Al primer minut de joc el Penya es va avançar al marcador. Una bona recuperació, va permetre Puerto assistir a Monje i aquest va enviar la pilota de primeres a la xarxa. L’empat va arribar al 19, amb una gran centrada de Gallego, rasa al segon pal, que va empényer a la xarxa Caballé.

Amb l’1-1 es va arribar al descans i als 4 minuts de la represa, Argañaraz va confirmar la remuntada de l’Inter rematant al primer pal una centrada d’El Haddadi. Però ni un minut més tard, el Penya va tornar a marcar l’empat amb una centrada de Mohedano que van tocar El Haddadi i Chete, aquests últim marcant en pròpia porteria. Al 75, Guzmán va veure la segona groga que deixava el Penya amb un home menys i al 81, Gallego va rebre de Viti Martínez i va rematar de primeres per fer el 3-2.

En uns últims minuts de màxima tensió, Bueno i Fabinho van veure també la segona groga. El Penya, amb 8 homes al camp, no va desistir a la recerca del gol de l’empat. Els riscos van fer que Argañaraz fes el 4-2 definitiu al minut 98.

DIUMENGE, 13:30
FC Santa Coloma 4-0 Atètic Amèrica

L’FC Santa Coloma va tenir més problemes del que reflecteix el marcador final tot i la victòria contundent sobre el cuer, l’Atlètic Amèrica.

Els de Chéryshev van dur la iniciativa durant la primera meitat, però no van trobar la manera d’arribar amb perill a la porteria defensada per Mauro Rabelo.

La segona part, va ser una altra història. De tenir problemes en la finalització a acabar golejant. Tot va fer-se més fàcil quan Gerard Gómez van enviar de cap a la xarxa un servei de cantonada de Victor Alonso, que valia per fer pujar l’1-0. Al minut 77, Víctor Alonso va enviar la pilota al travesser en una falta. Al 81, Markovich va assistir a Páez, que va marcar el segon. Al 83, una altra gran combinació de Páez i Markovich va ser finalitzada per Garrido per fer el tercer i al 88, va ser el propi Markovich qui va marcar el 4-0 definitiu.

DIUMENGE, 16:00
FC Pas de la Casa 1-5 UE Santa Coloma

El líder, en una prova molt complicada, davant d’un equip molt competitiu, es va mostrar intractable. Ahir va passar per sobre del Pas en una segona part per emmarcar, després d’un primer temps al qual el darrer campió de la Lliga Unida li va posar les coses difícils.

La UE es va avançar al minut 19, amb gol de penal d’Obama, comès sobre Molina. El Pas, molt perillós a pilota aturada, va igualar a la mitja hora a la sortida d’un servei de cantonada. Però tot just abans del descans, una triangulació entre Molina, Karim i Obama va acabar amb l’1-2, obra del punta internacional amb Guinea Equatorial.

A la segona part, el líder va continuar amb el seu futbol directe buscant la velocitat d’Obama i Karim. Al 64, va arribar l’1-3, obra de Karim amb una falta lateral xutada magistralment, a l’escaire. Al 70 va arribar un altre d’Obama, que significava un hattrick. I poc abans del final, al 87, un altre gran gol, aquest d’Alejandro Gómez amb retall i xut impecable des de la frontal.

DIUMENGE, 18:30
Atlètic Club Escaldes 8-1 CE Carroi

Partit de tràmit pel vigent campió, que comença a rodar i tenir millors sensacions després d’un inici amb dubtes. L’Atlètic ja tenia el partit sobradament encarrilat amb 5 gols en la primera mitja hora de joc. Piloto, que debutava com a titular, va inaugurar el marcador als 11 segons de joc, el doblet ja el tenia al minut 7, marcant el segon gol, i al 27 ja havia aconseguit el hattrick. Els altres dos gols els van fer Valero al 16 i Rodri al 28.

Amb el 5-0 es va arribar al descans i en una segona part a un ritme més baix,  l’Atlètic va marcar tres gols més: Gemelson al minut 69 i Asier al 77 i el 88. El Carroi va anotar el gol de l’honor al 90, obra de Sioul, que tancava el duel amb un contundent 8-1