FUTBOL

La UE i l’Inter no fallen i el Santa Coloma s’estanca

Repassem el que ha estat aquesta jornada 14 de la lliga Multisegur, que ha deixat fins 20 gols

Els juagdors de la UE Santa Coloma celerbrant un dels gols / FAF

Jornada 14 a la lliga Multisegur amb moltes golejades i que deixa a dos equips clars en rumb al títol: la UE Santa Coloma i l’Inter Club d’Escaldes. No han desaprofitat la seva ocasió per continuar lluitant per la primera posició tant els colomencs com els escaldencs. Sent conscients de la punxada de l’FC Santa Coloma, que no ha pogut passar de l’empat davant l’Ordino, els de Calderé i Canals han fet els deures. Resumim el que ha estat un cap de setmana plena de gols i de resultats definitoris.

FC Ordino 1-1 FC Santa Coloma

En el partit que encetava la jornada, s’enforataven colomencs i ordinencs amb molt en joc per als de Fede Bessone. El Santa Coloma que tenia l’oportunitat de col·locar-se a un punt del líder, va desaprofitar l’ocasió per acabar sumant només un punt.

El duel va començar amb molt ritme i Virgili va fer el primer gol, al minut 3 per als de Bessone. La reacció ordinenca no va trigar gaire, ja que en el minut 24, el mateix de sempre, Tellado, feia l’empat 1-1. Després el partit s’ha igualat i ningú ha pogut trencar les taules en el marcador. Un resultat que deixa al Santa Coloma un altre cop lluny del capdavant de la classificació i que manté a l’Ordino a la mitja taula.

Inter Club d’Escaldes 2-0 FC Pas de la Casa

No ho ha tingut tan plàcidament la victòria l’Inter, que ha hagut de marxar fins als instants finals del partit, per emportar-se els tres punts. Davant un bon plantejament del Pas de la Casa, als d’Otger li ha costat arribar al gol.

De fet, no ha estat fins al minut 80 no arribat el primer gol per als escaldencs, que tot i una bona defensa dels encampadans, el màxim golejador, Domi Berlanga ha desencallat l’electrònic. Ja en el 84, Sasha Andreu ha sentenciat el duel. Amb aquests tres punts, l’Inter es manté a prop de la UE i ja li treu 4 punts al FC Santa Coloma. Per la seva part, el Pas de la Casa continua sense conèixer la victòria i està a dos punts de la zona de promoció.

CF Esperança 0-5 Atlètic Club Escaldes

La primera de les golejades del dia ha arribat per part del vigent campió, l’Atlètic d’Escaldes. Els de Luque, continuen sumant victòries i han passat per sobre davant un Esperança que no ha tingut cap opció. Tot i això, la majoria dels gols no han arribat fins al segon temps, abans, però en el descompte de la primera, Barrenetxea ha obert el marcador.

Poc després, ja en la segona part, primer Piloto, més tard un doblet de Valero i una diana de Jordan, han acabat de liquidar als seus rivals. Tres punts importants per als escaldencs que estan a set punts de la tercera posició. Respecte a l’Esperança, continua penúltim a 2 punts de la salvació.

Penya Encarnada 6-0 Atlètic Amèrica

El duel de les 16 h de la tarda, també ens ha fet gaudir d’una altra golejada. Aquesta una mica inesperada, i és que la situació institucional del Penya Encarnada no és bona, però ha passat per sobre de l’Amèrica, que ha estat molt fluix en defensa.

En la primera part el Penya ja guanyava amb dos d’avantatge, amb els gols de Vaamonde i Gabri García. Ja en la segona part, han arribat el festival de gols, amb un hat-trick de Monje i un altre gol del fitxatge Manu Calvo, que ja en porta dos en dos partits. Un resultat, però que no és molt transcendent per als encarnats però sí per als de Cristian Lara, que es mantenen al fanalet vermell.

CE Carroi 0-5 UE Santa Coloma

Darrer duel de la jornada i el líder no perdona. La UE Santa Coloma certifica la seva condició d’aspirant al títol i signa una golejada davant un Carroi dèbil. Els de Calderé han demostrat que són un equip molt complet i que no pateix tot els canvis en aquest mercat.

En la primera part l’enfrontament ja estava decidit per als grocs i negres que en el minut 33, ja guanyaven per 0-4, amb un doblet de Karim i els gols d’Alejandro i Faysal. Ja en el segon temps, Karim ha certificat el seu hat-trick i tres punts vitals per la lluita pel títol. I és que amb aquesta victòria i l’empat del Santa Coloma, la UE s’escapa a sis punts i marca la seva diferència.