POLIESPORTIU

L’Handbol Serradells retroba el camí de la victòria

Una victòria sòlida de 32 a 24, davant de l’handbol Berga, que no va poder amb el control i el ritme dels andorrans

Una imatge d'arxiu de l'Handbol Club Serradells / HC Serradells

El dissabte passat, l’Handbol Club Serradells va aconseguir una jornada triomfant com a visitant al pavelló Antoni Sabata amb una victòria sòlida de 32 a 24, davant de l’Handbol Club de Berga. Els andorrans van dominar el partit des de l’inici i van començar amb una exhibició de ritme i control, que van establir la pauta amb un marcador de 10 a 3 quan faltaven deu minuts per al descans.

Tot i això, els berguedans van reaccionar amb una defensa més ferma, generant contraatacs que van ser executats per la velocitat dels extrems de l’Handbol Berga. Però el domini tricolor va ser aclaparador i en la segona part amb les aturades de Jordi Gasset i els bons atacs de Pellisa. El partit va acabar amb un marcador final de 32 a 24 a favor dels andorrans, que ara deixen enrere la puntuació negativa i reviuen a la competició després d’una penalització de sis punts per alineació indeguda.

Aquest cap de setmana, el Serradells enfrontarà una nova prova crucial davant l’Handbol Horta, a les 18:30 al Complex Esportiu del Pas de la Casa. Serà un enfrontament clau per a les aspiracions dels andorrans, que buscaran continuar avançant en la competició.