POLIESPORTIU

L’Handbol Serradells es retroba amb la victòria (22-25)

Les baixes van complicar el partit a un Serradells que torna a guanyar després de cedir la segona derrota de la temporada

Serradells Handbol
Imatge de l'equip / Arxiu

El partit va començar bé pels interessos de l’Handbol Serradells, que tot i desplaçar-se a Guissona amb pocs efectius, va voler trencar el partit des de l’inici imposant la seva superioritat per no haver de patir.

Així va ser, un inici de 0-4 va permetre certa tranquil·litat durant tota la primera part. L’Agramunt sempre a remolc, intentava apropar-se al marcador, però la defensa dels tricolors, i una gran efectivitat en atac, va fer que les diferències sempre fossin a favor dels del Principat. Tot i això, el ritme que intentava imposar l’equip local, va anar traient del partit al Serradells que abans de la mitja part va començar a veure com el partit començava a ajustar-se.

A la represa, les cames van començar a pesar pels pocs efectius desplaçats i l’equip ho va començar a pagar. Sense perdre el control, però, els de Piñeiro van fer uns últims cinc minuts molt bons per acabar de segellar un partit, que sobre el paper havia de ser més senzill, però la casuística va complicar més del compte.

La setmana vinent, l’equip rep al Principat l’únic equip capaç de derrotar-los a la primera volta, l’Handbol Cooperativa de Sant Boi, en el que promet ser un duel vibrant.