BÀSQUET

L’èpica de la bombonera dona el triomf al Morabanc (92-89)

Un partit per la història i la segona victòria de la temporada pel Morabanc Andorra que ha arribat a perdre de 21 punts

Starks a la bombonera / ACB Media Center

El Morabanc ha guanyat aquest dissabte davant del Monbus Obradoiro davant d’un conjunt gallec que ha sigut molt superior durant 30 minuts, però que al final del partit els locals han aconseguit capgirar el marcador. L’inici de partit i els 7 punts d’inici d’Starks, han sigut ha sigut un miratge del partit. L’Obradoiro a través dels atacs del dos contra dos, sobre Felipe dos Anjos han començat a fer molt de mal i han deixat sense idees al conjunt tricolor.

Fins als tres minuts previs al descans, el Morabanc feia la sensació que no es trobava al partit, però a base de caràcter i amb l’ajuda de la Bombonera, l’equip s’ha despertat i s’ha arribat a posar a només tres punts per darrere al marcador al descans, (35-38).

Al tercer quart ha arribat el millor moment de l’equip gallec, que a base de triples, 5/8, i dels 10 punts consecutius de Scrubb que ha aparegut en el partit, han obert les distàncies fins a una renda superior als 20 punts de diferència que feien de la remuntada del Morabanc d’un autèntic miracle. Així, s’arribava al final del tercer període amb (52-69).

Començava l’últim quart, començava la bogeria, l’èpica, el miracle. Una acció de 6 punts quan quedaven 5 minuts, feien somiar als de Lezkano. Amb un triple de Goudelock i dues accions consecutives de tirs lliures quan el Morabanc encara quan l’equip estava 12 a sota, es passava al 77-83, que feien creure als jugadors, staff i als 2.974 espectadors presents avui al pavelló.

Els últims minuts, frenètics, els ha sabut jugar molt bé el Morabanc amb una defensa en zona molt encertada i amb un caràcter i energia propis d’un equip gran. Goudelock quan faltaven un minut i mig empatava el partit i en la següent acció, qui millor que el capità, Nacho Llovet, capgirava el marcador i es desfermava la bogeria al pavelló. Així, amb la guerra a la línia de tirs lliures, on els locals han estat molt efectius, s’arribava al final i es forjava l’èpica amb el resultat final de (92-89), i amb un últim parcial de (40-20) a l’últim període.