POLIESPORTIU

L’Enfaf torna al camí del triomf davant l’Athletic Vilatorrada (3-0)

Una primera part molt solvent va ser suficient per als tricolors per sumar tres punts

Els jugadors de l'Enfaf celebant la victòria / ENFAF

L’Enfaf Construccions Modernes ha tornat a guanyar a casa davant l’Athletic Vilatorrada per 3-0. Els tricolors després de caure davant el líder la setmana passada, han sumat un triomf important en el partit ajornat de la jornada 23 de la Tercera Nacional.

Els de Jona Pérez van posar la directa en el primer temps i en el minut 1 s’avançava amb un gol d’Antoni Segura. Poc després en menys de tres minuts els andorrans farien el 2-0 i el 3-0 final amb dianes de Gerard Raventos i Omar Avila. En la segona part el partit es va igualar i el marcador ja no va canviar. Amb aquest resultat l’Enfaf puja a la setena posició amb 42 punts.