POLIESPORTIU

L’Enfaf guanya al Penya Esplugues i mira cap a dalt (4-2)

Els tricolors amb una molt bona segona meitat trenquen la igualada de la primera i sumen un triomf important

Els jugadors de l'Enfaf celebrant la victòria / ENFAF

Segon triomf consecutiu de l’Enfaf Construccions Modernes de futbol sala davant el segon classificat, el Penya Espulugues per 4-2. Els tricolors en un partit molt igualat i disputat al pavelló Francesc Vila, van decidir el duel en la segona meitat.

Començaven molt bé els de Jona Pérez amb un gol d’Omar Avila al minut 2. Poc després arribava la resposta dels visitants al minut 7. L’intercanvi de cops entre els dos equips feia agafar el partit un ritme alt i Brayan Dos Santos aconseguia marcar el 2-1 abans del final de la primera part.

Ja a la represa, l’Esplugues posava l’empat en l’electrònic. I quan semblava que la igualada duraria fins al final, un gol de Guillem Castro i un altre d’Arnau Rodríguez en els instants finals, donaven la victòria a l’equip tricolor.