FUTBOL

L’Enfaf femení suma la seva segona derrota consecutiva (2-1)

Les locals amb dos gols a la primera part van derrotar les tricolors que no van poder reaccionar

Un moment d'un partit de l'ENFAF / FAF

Les tricolors van sumar la seva segona derrota consecutiva a la Primera Catalana femenina després de caure 2-1 al camp de la Granada CF. Tot i la derrota, l’enfrontament va ser vibrant i igualat, però el conjunt català va ser més efectiu i abans del descans ja van encarrilar la victòria.

Just a l’inici de la segona meitat, va arribar la petita reacció tricolor mitjançant Laia Sin, que va retallar diferències al minut 49 amb un gol que esperonava les visitants. Amb aquesta desfeta, les de Carlos Sánchez sumen la seva quarta derrota de la temporada, però encara ocupen la tercera posició a 9 punts de la líder, el Barça C.