L’Enfaf femení no pot amb el Barça (0-6)

La visita del Barça, líder indiscutible de la categoria, va acabar amb golejada davant l’ENFAF femení

L’equip abans de rebre el Barça / Futfemand

L’Enfaf Construccions Modernes va perdre aquest dissabte al CE Francesc Vila contra l’FC Barcelona C per 0 a 6, en un partit en què les rivals, molt superior, es van imposar des d’un inici.

La primera hora de les de Maño, feia creure en que les del Principat tenien opcions d’emportar-se els punts, però, a poc a poc el conjunt blaugrana, líder invicte de la categoria, va començar a pitjar l’accelerador. Dana Yazbeck, Marta Fernández (38’) i un en pròpia porta de Daiana Domeconi va deixar el parcial de 0 a 3 al descans. A la segona part i amb tot ja decidit, Dana va fer dos gols més i va arrodonir el seu hat-trick i Maria Llorella va signar el marcador definitiu amb una darrera diana al minut 78.

Tot i la contundent derrota, l’equip va acabar amb bones sensacions i ja pensa en el partit de la setmana vinent a Terrassa.