FUTBOL

L’Enfaf femení no passa de l’empat davant el Prat (1-1)

Un gol en el tram final de Miriam Sànhez va robar els tres punts a les tricolors

Un instant d'un duel anterior de l'Enfaf / FAF

L’Enaf sènior femení va jugar ahir el duel avançat de la jornada 33 davant el Prat, pels compromisos de la selecció absoluta. Les tricolors van disputar un partit molt competit i no van poder passar de l’empat 1-1 davant el conjunt català.

Les andorranes es van avançar en la primera part amb un gol de Noa Gallinat al minut 30. Les de Jordi Olcina anaven dominant el joc i el partit, però el Prat també no abaixava els braços. En el tram final, les visitants van igualar el marcador, amb una diana de Miriam Sánchez. L’electrònic ja no es va moure més i l’Enfaf suma un punt agredolç. Un resultat que deixa a les tricolors en la novena posició amb 35 punts molt lluny de la part alta de la classificació.