L’Enfaf femení cadet supera la primera fase de la Copa de Catalunya (4-2)

Les andorranes s’imposen en un bon partit i ja esperen a l’Olesa a la segona fase

Les jugadores de l'Enfaf femení cadet celebrant la victòria / FOTO: ENFAF

L’equip de l’Enfaf femení cadet de futbol sala ha superat la Fase 1 de la Copa de Catalunya. Les joves jugadores andorranes dirigides per Luis Cruz, s’han imposat en el primer partit davant el Bellver per 4-2.

El duel ha començat bé per les andorranes, amb un gol al minut 4 de Sara Pires. Poc després, les catalanes han empatat al minut 10. El partit per l’isntant s’ha igualat, però les tricolors han acabat sentenciant en el segon temps amb dobles d’Ittay i una diana de Lara Nunes. Ja en els instants finals les visitants han retallat distàncies, però no han evitat la victòria de l’Enfaf.

Les de Luis Cruz ja esperen a l’Olesa en la segona fase, partit que encara haurà d’esperar fins al 14 d’abril.