FUTBOL

La UE Santa Coloma estrena la lliga amb victòria (2-0)

Faysal de penal i Molina al segon temps van donar la victòria als colomencs

El vestuari de la UE Santa Coloma després del partit / SANTA COLOMA

El tret de sortida a la Lliga Multisegur es va donar ahir al vespre amb el duel entre la UE Santa Coloma i l’FC Ordino. Un partit que va acabar amb victòria pels colomencs per un ajustat 2-0 després d’un partit força igualat.

Un duel que no va tenir un dominador clar fins al minut 41 quan un penal dels ordinencs va permetre a Faysal posar l’1-0 a l’electrònic després de convertir la pena màxima. Un resultat amb el qual es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors la dinàmica del partit es va mantenir i cap dels dos equips va poder dominar clarament. Això sí, els ordinencs van pujar un punt la intensitat el que va fer que finalitzessin el duel amb cinc targetes grogues.

Els colomencs van acabar sentenciant en el minut 52 amb un gran gol de Pablo Molina que va servir perquè els groc i negres s’emportessin els primers tres punts de la temporada.