Lliga Multisegur

La UE Santa Coloma es proclama campió de lliga

Els grocs i negres aconsegueixen el seu primer títol de lliga després d’empatar 1-1 davant l’Inter.

Els jugadors de la UE amb el títol de campió | V.R

Punt final al drama de la lliga Multisegur. La UE Santa Coloma finalment després de tantes jornades d’incertesa aconsegueix alçar-se com a campió per primer cop a la seva història. En un vespre frenètic amb dos duels en joc i moltes cartes per jugar-se, els grocs i negres han posat la cirereta que li faltava i tindrà opcions de doblet en acabar amb empat 1-1 davant l’Inter.

El duel a la Massana ha començat de forma vibrant amb un gol dels escaldencs al minut 4. Les coses s’han complicat per als de Calderé; així i tot, ha continuat el seu camí i posant als escaldencs contra les cordes en moltes ocasions. També s’obria el marcador a la primera part a Borda Mateu, ho ha fet l’Atlètic mitjançant Piloto. Aquest resultat donava a peu a què l’Inter pogués tenir opcions de títol l’última jornada i al mateix temps deixava sense Europa al FC Santa Coloma.

En la segona part s’ha començat a decidir tot. La UE aconseguia l’empat amb un gol de Cifuentes aprofitant un rebot mort dins de l’àrea. Els colomencs ho tenien a tocar i han aguantat els 90 minuts les envestides dels d’Otger Canals. L’àrbitre ha xiulat el final i l’eufòria de l’afició i dels jugadors s’ha apoderat del Francesc Vila. A la Borda Mateu, queia el conjunt de Fede Bessone davant l’Atlètic, però amb l’empat de l’altre partit, mantenen les aspiracions per quedar segons i anar a la Conference League.

Un títol que passarà a la història, per ser el primer de l’entitat de Santa Coloma que entra en el palmarès dels més grans del futbol nacional. Ara només queda per decidir qui acompanyarà a la UE a competicions europees.