FUTBOL

La UE Santa Coloma continua imparable i envia un missatge als seus rivals

L’equip colomenc es col·loca encara més líder amb el tres de tres i amb un marge de dos punts sobre el Penya Encarnada. El FC Santa Coloma continua amb bona línia i ja suma la seva segona victòria

Un instant del duel entre la UE Santa Coloma i l'Inter Club Escaldes / FAF

Si la jornada anterior es van començar a veure les primeres distàncies en el joc dels equips, en la tercera, hi ha un d’ells que continua incommensurable. Els de Calderé sumen la seva tercera victòria, però no una qualsevol, sinó superant a un dels candidats, el colós Inter d’Escaldes. Els qui també han fet un pas endavant han estat el Penya Encarnada i l’FC Santa Coloma, que segueixen per la senda de la victòria i es mantenen prop del lideratge. A més, el vigent campió, l’Atlètic Club d’Escaldes, ha aconseguit rescabalar-se, amb els seus primers tres punts de la temporada, en un duel molt igualat davant l’Ordino.

Partido de fútbol
COP SOBRE LA TAULA DE LA UE SANTA COLOMA
UE Santa Coloma     2-1     Inter Club Escaldes

El dissabte venia amb el plat fort de la tercera jornada, amb els dos equips més en forma del que portem de temporada. Un duel que s’esperava igualat i que així va ser. Amb un inici on els dos equips van intentar imposar el seu joc en el terreny de joc, la igualtat no es trencaria fins al minut 39, amb una bona jugada trenada en atac del conjunt de Calderé, que acabaria amb autèntica fuetada a l’escaire de Coca. S’avançaven els locals que ja sumaven jugades perilloses per a arribar al gol.

Ja en la segona part, l’Inter va avançar les línies i ho va continuar intentant, fins que en el minut 68, Berlanga roba una pilota a la vora de l’àrea i en la seva xutada el rebot li cau a Cabrera, que només ha d’empènyer la pilota. Però l’empat duraria poc, perquè la reacció colomenca va ser ràpida. En el minut 71, Pablo Molina amb un xut escairat bat a Coca i dona la victòria final. Ja són nou punts els que sumen els líders de la lliga que continuen amb el seu bon rendiment i deixen als escaldencs a 5 punts de diferència.

TRES PUNTS VITALS PER ALS ESCALDENCS
Atlètic Club Escaldes   1-0   FC Ordino

El primer partit de diumenge s’enfrontaven dos equips que normalment per la seva qualitat haurien d’estar en les posicions de dalt. El duel ha estat molt igualat, amb cops i diverses temptatives en les dues porteries. Però després del mal inici de l’Atlètic d’Escaldes, els de Dani Luque, semblaven trobar millor el seu joc i creaven diverses ocasions, amb xuts clars, però que marxaven molt desviats.

Després del pas per vestidors, el conjunt escaldenc ha pujat una marxa més i ha aconseguit arribar al gol. En el minut 52, un dels seus millors jugadors, Guillaume López, aprofita la passada de la mort de Santi de cap i de mitja volea ha fet l’1-0. L’avantatge en el marcador ha espavilat al conjunt ordinenc que ha tingut les seves però sense fortuna final. Resultat positiu per als de Luque, que sumen la seva primera victòria i fan un gir al seu mal inici de lliga.

EL PENYA SEGUEIX SUMANT
Penya Encarnada       2-0     FC Pas de la Casa

Penya i Pas de la Casa han entrat en acció al migdia amb l’objectiu d’emportar-se una victòria que en la prèvia es pagava molt cara. La realitat del partit ha estat totalment diferent de l’esperat i és que els locals s’ha imposat en un bon partit en el qual han demostrat les seves bones sensacions. I en la primera part, l’equip encarnat ha fet el primer en un mal rebuig de Silveiro que deixa la pilota morta, perquè Varona empenyi la pilota al fons de la xarxa.

Amb l’1-0 en contra, el Pas s’ha estirat i ha tingut alguns moments de lucidesa però sense premi. El duel es tornaria encara més complicat per als de Rodríguez, quan Portuga comet un penal sobre Monje. Bueno ha estat l’encarregat de tirar-lo i ha posat el 2-0 final. El Penya que amb aquest resultat es col·loca en la segona posició a tan sols 2 punts del líder i enfonsa a l’equip encampadà a la cua de classificació amb solament un punt.

EL FC SANTA COLOMA AGAFA EMBRANZIDA
CE Carroi 0-2 FC Santa Coloma

Si la setmana passada els de Cheryshev ja van demostrar la seva millor versió, el partit d’avui el resultat s’ha quedat curt. L’equip colomenc no ha donat opció a un Carroi combatiu però sense moltes idees. I és que l’equip local començava com una moto i marcava en el minut 19 el primer gol del duel. Una magnífica jugada de paret entre López i Noboa, aquest últim batia per baix a Soria.

El control del Santa Coloma era notori i es trobava molt còmode en el terreny de joc si passar moltes complicacions. I en un córner botat per Toribio, el porter intenta buidar, però amb mala fortuna cau a Moi Sant Nicolás, que posava el 2-0. L’equip colomenc aconsegueix una victòria treballada i es col·loca en tercera posició a tres punts dels seus rivals de la parròquia. Quant al Carroi, fa un passet enrere i es posiciona en mitja taula amb 4 punts.

PASSA ENDAVANT DEL ESPERANÇA
CE Esperança 2-0 CF Atlètic Amèrica

I el resultat sorprenent de la jornada ha arribat al final d’aquesta mateixa, amb la victòria de l’Esperança. La veritat que davant ells tenien un rival que estava fent molt bons partits, però que avui s’han vist superats pels de Richard Imbernon. Els locals han sortit valents conscients que era un duel clau per a ells si no volien despenjar-se. Dos acabats d’ascendir però amb un ritme de joc alt i molt intens.

El partit no s’ha resolt fins a la segona part, després d’un primer temps igualat, l’Esperança ha colpejat en primera instància en el minut 52. Diego Nájera de cap després d’un centre d’Iker Álvarez cap al primer. Els de Richard continuaven estrenyent i a deu minuts del final, Luis Blanco amb una xutada fora de l’àrea toca en un rival i enganya el porter de l’Amèrica. Un 2-0 final que fa gust de glòria per a l’Esperança que estrena el seu caseller de punts i es col·loca setè, fora de la zona de descens.