La sots-17 cau en el seu debut davant Hongria (2-0)

Els tricolors han fallat un penal que hauria suposat el 0-1

La selecció sots-17 que ha disputat avui el partit a Hongria / FAF

La selecció nacional sots-17 ha caigut aquesta tarda davant Hongria en el seu primer partit en el Preeuropeu de l’any vinent. Els d’Òscar Sonejee han mantingut obert fins al final però han acabat caient per 2-0.

Els locals s’han pogut avançar en el minut 41, just abans del descans, gràcies a la diana de Zalán. Tot i el marcador advers els tricolors han mantingut el nivell i han tingut l’opció d’empatar en més d’una ocasió. De fet, Andorra ja havia disposat en el primer temps d’un penal que no ha pogut transformar. En el temps afegit, amb els andorrans a l’atac, ha arribat la sentència local, obra d’Imre que ha fet el segon en el 93′.

“Crec que hem fet un bon partit, marxes al descans amb la sensació que qui hauria d’haver tingut el resultat a favor érem nosaltres” ha explicat després del partit el seleccionador nacional. “Això és el futbol, no podem dir res perquè l’esforç ha estat increïble; estic segur que arribaran les victòries” ha sentenciat Sonejee.