Una acció del duel entre Andorra i Israel a Jerusalem / Xavi Miró Una acció del duel entre Andorra i Israel a Jerusalem / Xavi Miró

La selecció cau per la mínima davant Israel

Berto va empatar el partit en el minut 51, però els locals van sentenciar en el 60

Xavi Miró / FAF

Un cop més la selecció nacional no va saber treure profit dels seus bons minuts de joc. El conjunt Koldo Alvarez va acabar caient per la mínima (2-1) davant d’Israel en el quart partit del preeuropeu.

La selecció local es va avançar a les acaballes del primer temps amb un gol de Shlomo. Un xut llunyà que Iker Alvarez de Eulate no va poder refusar- De fet, aquesta va ser una de les poques ocasions de les quals va disposar la selecció d’Israel, que tot i no generar moltes accions clares de gol sí que va tenir el control de la pilota durant bona part de l’enfrontament. La més clara dels israelians –més enllà del gol– va ser un u contra u de Weissman que el porter del Vila-real B va refusar amb el peu, si bé l’acció havia estat invalidada per fora de joc.

Berto, la referència d’Andorra

La segona part va iniciar amb un bon ensurt pels andorrans, després d’un contracop local que el porter tricolor va poder desviar a córner. Però del 2-0 es va passar a l’empat a un, gràcies a un espavilat Berto que va caçar una mala cessió de Sholmo al seu porter per enviar la pilota al fons de la xarxa quan es complia el minut 51 de joc. Amb aquest, Berto va sumar el seu quart gol amb la selecció on només ha disputat 15 partits.

“El partit ha estat més minuts on volíem que no pas on volia Israel”

Koldo alvarez, després de la derrota de la selecció per 2-1 davant israel

I és que de les que va tenir la selecció, bona part van arribar de les botes de Berto. A la primera part, el jove andorrà ja va intentar sorprendre a Glazer després de recuperar una pilota i entrar dins de l’àrea, en una acció que el porter israelià va poder resoldre sense massa complicacions.

Tanmateix, l’alegria va durar ben poc a les files tricolors dons al minut 60, el conjunt local va anotar el 2-1 gràcies al gol de Solomon, després d’una acció deliciosa de l’internacional. Un revés per als d’Alvarez que han perdut el nord durant uns minuts, si bé han estat intentant buscant el gol de l’empat fins al darrer minut.