FC ANDORRA

La fragilitat defensiva torna a deixar l’equip sense tres punts fora de casa (3-1)

Una primera part desastrosa i per oblidar ha liquidat a un conjunt tricolor sense identitat

Un instant de la celebració d'un dels gols de l'Albacete / FCA

Una primera part amb un equip molt feble en defensa i fora del seu estil de joc, han condemnat a l’FC Andorra a la tercera derrota fora de casa aquesta temporada. Amb molts canvis en l’onze i una defensa inèdita, no han evitat que el Carlos Belmonte sigui un altre escenari fatídic per als tricolors. Si bé en la segona part, els de Sarabia han fet una passa endavant no ha estat suficient per evitar els dubtes que ja ronden sobre l’equip.

Primers compassos de partit on els tricolors han tornat a patir els fantasmes de Miranda, un equip sense idees i control. L’Albacete ha estat un vendaval i entre atac i atac feia trontollar la porteria d’un Dani Martin molt enfeinat. I amb l’Andorra desdibuixat, ha arribat el primer gol dels manxecs. Una mala passada interior d’Arroyo que roba Manu Fuster, aquest mateix amb un xut espectacular a l’escaire dret de la porteria de Martin, posa l’1-0 i el drama en les cares dels homes de Sarabia. Quan l’equip venia amb una solidesa en defensa, no encaixant cap gol en dos partits, tornava a mostrar-se tou i amb llacunes importants. Els visitants desesperats i necessitat del descans rebia un altre cop dur al minut 45, amb el segon gol dels locals obra de Silva.

Amb els 45 minuts horribles i sense sentit, l’equip tricolor necessitava una reacció si no volia caure estrepitosament. En la segona part, sembla que el missatge ha calat i els de Sarabia han començat a llegir bé el partit. La sortida pilota era més fluida i la circulació molt més ràpida i els extrems s’han començat a activar. El canvi tàctic amb l’entrada de Martí Vila que li ha donat més profunditat a l’equip. La sensació amb pilota era bona i en un intent de xut de Nieto la pilota surt desviada en forma d’assistència a un Petxarroman que només havia d’empunyar la pilota, 2-1. El gol ha donat ànims a l’Andorra i la seva intrahistòria al partit canviava amb una petita reacció que ha vingut amb un domini de les accions més clares.

Amb l’Albacete replegat, el tècnic basc ha mogut la banqueta, modificant l’esquema amb tres centrals, però Molina col·locant-se amb la sortida des de darrere i Sheidler com a home més avançat. Però ni les substitucions ni el bon enteniment del conjunt tricolor a la segona part han donat per arribar a l’empat. I amb l’FC Andorra bolcat en atac, un altre error ha certificat una derrota inexplicable. Sergio Molina treu un servei de banda en llarg, la pilota es complica i regala el gol definitiu als manxecs.

Una nova desfeta per analitzar i que ben segur dona un cop d’atenció que s’han de modificar i treballar molts aspectes. El conjunt tricolor necessita més que mai trobar el seu estil, ja que ara tocar el Tourmalet, amb duels molt complicats, com és el de dijous a casa davant el Saragossa a les 19 h.