FC ANDORRA

L’ 1×1 de l’SD Amorebieta – FC Andorra

Primera derrota de la temporada pels d’Eder Sarabia. Aquesta es la nostra valoració sobre l’actuació dels jugadors tricolors a Lezama

Un moment del partit entre l'Amorebieta i l'FC Andorra
L' 1X1 de l'Amorebieta - FC Andorra

L’FC Andorra ha encaixat la primera derrota de la temporada a Lezama. Una derrota molt dura per 3-0 en un partit on l’Andorra ha generat però no ha conseguit el gol. Tot el contrari que no pas el rival, un Amorebieta que amb ben poc, ha marcat 3 gols sense generar tant perill com l’equip tricolor.

L’1×1 d’avui a Lezama

Ratti- Inexistent

No ha fet un bon partit. Ha encaixat tres gols i ha sortit a les fotos dels gols de l’Amorebieta per culpa, segurament, d’una línia defensiva que no ha estat gens encertada.

Petxa- Perdut

Ha començat el partit bé, participatiu i ajudant el mig del camp, però a través d’un error seu de marca ha arribat el primer gol de l’Amorebieta. En l’acció posterior s’ha carregat amb una targeta groga que l’ha condicionat i posteriorment ha estat substituït.

Arroyo- Corrector

El central sud-americà del conjunt tricolor s’ha fet un fart de corregir accions defensives gràcies a la seva velocitat i contundència a la primera part. Amb la pilota als peus, el central, partit a partit va agafant confiança. Avui fins i tot, s’ha atrevit a conduir per atraure contraris i sortir jugant. Per altra banda, ha fallat a les accions de gol, motiu pel qual ha estat substituït.

Marsà- Tou

Marsà avui debutava com a titular amb el conjunt tricolor i no ha acabat de convèncer. Amb sortida de pilota ha estat bé, però en general ha estat erràtic, força tou i sense molta contundència, l’altre dia va fer millors minuts.

Pampín- Profund

Partit molt correcte del lateral esquerre que ha estat de lo millor de l’equip. Ha corregut la banda de dalt a baix durant tot el partit i ha creat perill.

Jandro- Organitzador

Quan el català ha aparegut en joc, l’equip ho ha notat i ha tingut els seus millors minuts. Durant l’últim tram de la primera part, ha desaparegut i l’equip s’ha trencat. A la segona part tampoc ha aparegut.

Iván Gil- Amagat

Ha estat el millor del mig del camp, sobretot a l’inici de la segona part. Però tot i així, no ha tingut el seu millor partit. Ha tingut dues molt clares però no ha aconseguit el gol.

Bover- Runner

No ha estat el seu millor partit. No ha tingut gaire protagonisme amb pilota, però s’ha fet un fart de perseguir els migcampistes del conjunt local.

Álex Calvo- Desconnectat

Avui les accions d’atac han passat majoritàriament per les botes de Lobete i Pampín per la banda esquerre. L’extrem andalús no ha aparegut en el partit, però, tot i això, ha estat molt solidari ajudant molt en defensa a un Petxarromán molt perdut.

Julen Lobete- Persistent

El basc ha estat el millor del partit, incisiu, persistent. Les millors ocasions han arribat de les seves botes amb centrades, xuts i perill.

Manu Nieto- Desocupat

Després del Hat-Trick de la setmana passada, avui no ha aparegut al joc. No ha rebut gaires pilotes però ha corregut i pressionat com el que més.

Álvaro Martín- Revulsiu

Des de que ha sortit al camp ha estat de lo millor de l’Andorra, l’ha volgut, l’ha demanat i ha estat a tot arreu. Ha demostrat que mereix més minuts amb la samarreta tricolor.