90+4′Final del partit. 3-0. Derrota molt dura a Lezama de l’Andorra.
Imatge 90+1’Gol de l’Amborebieta. Sibo. 3-0.
90′S’afegiran 4 minuts.
Imatge 89′ Canvis a l’Amorebieta. ENTREN: Núñez i Quintero; SURTEN: Mier i Rodriguez.
87′S’ha revisat un possible penal favorable l’Andorra que no s’ha assenyalat.
Imatge 85′ Últim canvi a l’Andorra. ENTRA: Samper; SURT: Jandro.
84′L’ha tingut l’Amorebieta amb un xut de Morsi, ha marxat desviat.
Imatge 82′Groga per Etxeita. Primera de l’Amorebieta.
80′Còrner favorable els tricolors després d’una bona acció en banda de Lobete que ha acabat en res.
Imatge 77′ Més canvis ara a l’Amorebieta. ENTREN: Morán i Morcillo; SURTEN: Dorrio i Eraso.
Imatge 73′ Més canvis a l’Andorra. ENTREN: Molina i Iker Benito; SURTEN: Petxa i Marsà.
Imatge 67′Canvis a l’Amorebieta. ENTRA: Edwards ; SURT: Jauregi.
66′L’Amorebieta molt tancat. L’Andorra haurà de tenir paciència per aconseguir crear perill.
Imatge 61′Canvis a l’FC Andorra. ENTREN: Álvaro Martín i Vilanova; SURTEN: Bover i Arroyo.
Imatge 53’Gol de l’Amborebieta. El segon, obra de Javier Eraso.
46′Comença la segona meitat a Lezama. L’Andorra que haurà de remar de valent per aconseguir els 3 punts.
45+1′Descans a Lezama. Amorebieta 1-0 FC Andorra.
43′Fora Iván Gil! Ho ha provat el migcampista català, però el xut ha marxat molt desviat.
Imatge 40′Groga per Petxa. Primera de l’FC Andorra
Imatge 40’Gol de l’Amborebieta. Marca Jauregi amb el cap.
35′Segueix l’empat a 0 a Lezama. Partit ara en terra de ningú.
30′Dominant ara el joc de nou l’Andorra, però no acaba d’arribar a la porteria rival.
25′Buscava l’Andorra el primer mitjançant una conducció de Marsà.
20′Bons primers 20 minuts de l’Andorra. Dominant, arribant i gairebé sense permetre cap oportunitat de perill del conjunt basc.
14′L’ha tingut Bover! Quina bona jugada de Lobete que Bover amb el cap no ha pogut convertir.
7′L’ha tingut Bover! Quina bona jugada de Lobete que Bover amb el cap no ha pogut convertir.
2′Primera ocasió per l’equip tricolor! Primera ocasió per Pampín que marxa per poc.
1′Comença el partit! Primera pilota per l’FC Andorra!
19.28Surten els equips al camp! Sorteig de capitans i comença el partit.
19.20Es retiren ja els equips als vestidors per rebre les últimes indicacions dels seus entrenadors. 10 minuts i comença el partit!
19.10Escalfen els dos equips. En 20 minuts començarà el partit.
18.55Salten els dos equips a la gespa.
18.35L’Amorebieta per la seva banda, juagarà amb els següents jugadors: Campos, Iker, Etxeita, Manu, Mier, Sibo, Carbonell, Rayco, Eraso, Dorrio i Jauregi.
18.23L’FC Andorra avui al camp de l’Amorebieta jugarà amb la següent alineació: Nico Ratti, Petxa, Marsà, Arroyo, Pampín, Jandro, Iván Gil, Bover, Álex Calvo, Nieto i Lobete
18.00Bona tarda des de Lezama! Benvinguts al minut a minut del partit entre l’Amorebieta i l’FC Andorra