POLIESPORTIU

El Sideco FC Encamp segueix a ritme de líder

El conjunt encampadà suma la seva segona victòria i es manté en la primera posició

Un moment de la final de la Supercopa de Futsal / FAF
Un partit de l’Encamp aquesta temporada / FAF

Amb tres jornades ja disputades de la Lliga Viatges Pantours de futbol sala, l’equip encampadà segueix imparable i es col·loca lider, després d’imposar-se per 1 a 5 a la UE Extremenya.

El conjunt dirigit per Àlex Carvalho, ha començat fort i ha marxat al descans amb un marcador de 0-4 a favor. Els gols encampadans van ser obra d’André Ferreira per patida doble, Álvaro Domingues i Cristovao Albino. Ja en la segona part, les coses es van igualar i un gol en pròpia meta dels extremenys i el gol de l’honor de Paulo Miguel van deixar un resultat final d’1-5. Així doncs, l’Encamp lidera la classificació amb 7 punts a un punt del segón classificat que es el Ranger’s.

Precísament, duel de la jornada es disputava entre Madriu i Ranger’s, segon i tercer, que va acabar amb victòria dels visitants per 4-9. Un més que encertat Aleix Bové amb tres gols va ser clau per emportar-se la victòria pel Ranger’s. Ja en l’últim partit de la jornada, Esperança i FS La Massana van empatar, 6-6, en un duel molt disputat.

Viatges Pantours, quatre anys més

La Primera Divisió del Futbol Sala nacional es continuarà dient Lliga Viatges Pantours, almenys fins al final de la temporada 2026/2027. Així ha quedat decidit en la signatura del nou lligam entre Viatges Pantours i la Federació Andorrana de Futbol. Així, l’empresa de viatge continua amb el ‘naming’ de la màxima categoria del futsal.