POLIESPORTIU

El Ranger’s guanya la final i signa el doblet (5-0)

Els lauredians guanyen el segon títol de la temporada després de golejar en la segona part

El Ranger's aixecant el títol de la Copa Joan Canut

Temporada brillant del Ranger’s que aconsegueix el doblet després d’imposar-se 5-0 al Sideco Encamp i s’emporta la 28a edició del Memorial Joan Canut. Els d’Aitor García han fet un partit molt seriós i han passat per sobre d’un conjunt encampadà aguerrit, però que no ha tingut sort de cara a gol.

Els lauredians han marxat al descans amb avantatge amb 1-0 amb un gol de Nazzaro. En la segona part l’Encamp ha intentat crear alguna jugada de perill, però avui el Ranger’s tenia el dia. Els gols han anat arribant de mica pel costat lauredià. Primer ho ha fet Aleix Bové en el minut 23. Poc després en el 25 i el 27, Edgar i Sergio Crespo han fet el 4-0. Els encampadans han intentat reaccionar, però a les acaballes del duel, Claudi Bové ha certificat el 5-0 final.

Els d’Àlex Carvalho no han pogut reeditar el títol i es queden aquest any amb només la Supercopa. Per la seva part, el Ranger’s obté dos títols i ja espera per jugar a l’estiu la Champions de futbol sala.