FUTBOL

El Ranger’s desperdicia l’opció de ser líder

El repàs de la jornada de futbol sala dels equips andorrans

La sisena jornada de la Lliga VIATGES PANTOURS Futsal arribava amb l’emoció de veure si, amb el descans del fins aleshores líder, l’FC Encamp, podia el Ranger’s ocupar la primera posició de la taula. No va ser així.

El partit de la jornada el teníem al Pavelló de Sant Julià, on el Ranger’s rebia el FS La Massana amb l’objectiu de col·locar-se com a primers de la classificació. Però, un partit boig, amb un equip visitant molt competitiu, va acabar per girar el guió del partit. Quan tot semblava que estava controlat pels locals, en qüestió de dos minuts i quan en quedaven només cinc per acabar el partit, els visitants van acabar per capgirar el marcador, aconseguint el 4-5 definitiu i emportant-se dos punts que van fer molt de mal a l’equip local.

L’FC Esperança d’Andorra va aconseguir la primera victòria després de guanyar el PVE 93 per 4-5 amb un gol sobre la botzina de Joaquim Salvat. Així doncs, l’únic equip que no ha guanyat encara cap partit és l’UE Extremenya. Precisament aquest mateix equip, va tancar la jornada, amb una derrota ajustada davant del DDS Madriu per 4-3, en un partit, però que van dominar els locals de principi a fi, i on els visitants no van tenir gaires opcions a sumar cap punt.

Pel que fa a l’Enfaf Construccions Modernes va imposar-se aquest cap de setmana al CFS Sant Joan Despí per 2 a 1 a la quarta jornada de la Tercera Divisió Espanyola. Els jugadors de Jona Pérez van sumar un triomf important al CE Francesc Vila. L’equip tricolor va arrencar perdent, però gràcies als gols, el primer, obra de Guillem Castro, encara a la primera part i, el segon de Brayan Pinto per culminar la remuntada al tram final, van acabar donant els punts al conjunt andorrà.