Dur correctiu per la sots-17 femenina (10-0)

Un combinat servi molt superior físicament no dona opcions a les tricolors que encaixen una derrota molt dura

Un instant del partit de la selecció sots-17 femenina

La selecció de futbol femenina de categoria sots-17, ha caigut aquest matí davant l’amfitriona Servia, per 10-0. Després de la derrota en l’estrena davant Israel, el combinat nacional tornar a patir una derrota dura i contundent davant una selecció balcànica molt superior.

Les andorranes no han aconseguit entrar en el duel en cap moment. Sèrvia ha posat la directa i al cap de 35 minuts de la primera part ja comptava un marcador de 4-0. El resultat era molt negatiu al descans, en la que la reacció tricolor havia de rosar el miracle per poder estar dins del partit. Ja en el segon temps, la superioritat física i de joc de les sèrbies s’ha fet notòria i han ampliat la golejada fins als 10. Tot i les intencions de l’equip del Principat de treure’s les males sensacions d’inici, han acabat rebent una golejada dura.

Per ara, amb 0 punts, però encara amb un partit per disputar-se, les andorranes ja no tenen opcions de passar a la següent ronda. La selecció jugarà diumenge la darrera cita d’aquest Preeuropeu, davant Letònia, en el que puntuar serà el màxim objectiu.