FC ANDORRA

FINAL: Vila-real B 0-0 FC Andorra | Lliga Hypermotion Jornada 16

Segueix el minut a minut entre el filial del Vila-real i el conjunt tricolor, en un altre duel vital per als de Sarabia

90+3′FINAL DEL PARTIT A LA CERÀMICA, 0-0. TORNA A SUMAR PUNTS FORA DE CASA L’FC ANDORRA. BON PARTTI DELS TRICOLORS.
90′3 d’afegit.
Imatge 90′Últim canvi dels locals. ENTRA: Marcos; SURT: Carlo.
Imatge 89′Últim canvi de l’FC Andorra. ENTRA: Manu Nieto; SURT: Lobete.
84′ L’HA TINGUT IVÁN GIL!!!! SEGUEIX L’EMPAT.
82′ACABA DE SALVAR DANI MARTÍN EL PRIMER GOL DELS LOCALS!!!! FONAMENTAL EL PORTER TRICOLOR.
Imatge 81′Groga per Samper. Primera pels tricolors.
Imatge 78′Groga per Collado. La segona pel Vila-real.
Imatge 73′Més canvis als dos equips, per part local. ENTREN: Ferrari, Collado i Geralnik; SURTEN: Ontiveros, Forés i Pascual. Per l’FC Andorra han marxat Iker Benito i Álvaro Martín i han entrat Migue Leal i Iván Gil. Canvi de dibuix.
Imatge 64′Groga per Pascual. La primera del partit.
62′ÁLVARO MARTÍN AL TRAVESSEEEERRR!! UNA MÉS PER L’ANDORRA QUE MEREIX FER EL PRIMER.
Imatge 62′Primers canvis per l’FC Andorra. ENTRA: Arroyo; SURT: Petxa.
61′SCHEIDLER FORAAAAAAAAAAAAAAAA!! Clarísssimaaaaaaaaaa aquesta ocasió que no ha pogut convertir el francès de cap.
Imatge 60′Primers canvis del partit. Per part local, ENTRA: Reque ; SURT: Rodrigo.
55′LA QUE ACABA DE FALLAR ONTIVEROS… ESTAVA SOL DAVANT DE DANI MARTÍN PERÒ L’HA ENVIAT A FORA, S’HA SALVAT L’FC ANDORRA.
51′Arriba la primera de la segona meitat. Ontiveros ha xutat desviat.
46′Comença la segona part a La Ceràmica.
45+1′Mitja part a Vila-real. 0-0, partit molt igualat.
45′Anirem fins el 46. Un d’afegit.
44′FORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..!!! A PUNT HA ESTAT DE FER EL PRIMER PAMPÍN DE FALTA.
39′Lobete foraaaaa!! Una més pel conjunt tricolor!!! Cada cop més a prop del gol.
32′Pascual foraaaa!! S’ha salvat l’FC Andorra del primer dels locals. Jugada magnífica de Forés que Pascual no aconsegueix marcar.
27′ATURA MORRO!! BON XUT LLUNYÀ DE PETXA, BON INTENT. BÉ L’ANDORRA!.
18′Per poc no marca el filial groguet el primer del partit. Dani Martín providencial amb tres aturades consecutives. La primera evitant la rematada de Forés i dues més després del córner dels locals.
14′L’FC Andorra comença a dominar el partit i està fent-se amb el control de la pilota. Falta una mica d’arribada, però molt bons minuts dels de Sarabia
11′UUUUUUYYYYYYY!!!! LA PRIMERA DE L’FC ANDORRAA…!!! Jugada d’estratègia dels tricolors que per poc no remata Diego.
09′Molt respecte sobre la gespa entre tots dos equips, cap equip acaba de tenir domini sobre el camp. A tot això, la boira està complicant el partit.
01′Comença el partit a la Ceràmica!
18.28Surten els protagonistes a la gespa de Vila-real, això comença!
18.20S’han retirat els jugadors a vestidors, últimes instruccions i comença el partit a la Ceràmica
18.05Surten a escalfar els jugadors de tots dos equips a l’Estadi de la Ceràmica.
18.00Els locals avui jugaran amb Morro, Lanchi, Espigares, Iñiguez, Tasende, Alonso, Gelardo, Adriano, Ontiveros, Pacual i Forés.
18.00L’FC Andorra sortirà avui amb Dani Martín, Petxa, Vilanova, Diego, Pampín, Molina, Samper, Álvaro Martín, Iker Benito, Lobete i Scheidler.
18.00Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre el Vila-real B i l’FC Andorra, que es disputarà a les 18.30h a l’Estadi de la Ceràmica.