FC ANDORRA

DIRECTE: TOULOUSE – FC ANDORRA | PRETEMPORADA

Eder Sarabia: “Hem defensat molt bé, tant en la pressió a dalt i en l’ activació després de perduda. Amb la pilota hem fet coses molt bones, hem tingut algunes ocasions

Un moment de l'entrenament d'aquest matí a Tolosa
21.11 Eder Sarabia: “Els jugadors nous que han vingut ho han fet molt bé, els juvenils també han aportat molt. Hem quedo amb que els jugadors nous entenen l’idea de joc del equip i marxem molt contents del treball fet avui”
21.11 Eder Sarabia: “Hem defensat molt bé, tant en la pressió a dalt i en l’ activació després de perduda. Amb la pilota hem fet coses molt bones, hem tingut algunes ocasions que no hem pogut materialitzar, ens ha costat més cap al final del partit. Però sortim contents”
21.10 Eder Sarabia: ” La gespa no ha ajudat del tot, quan hem vingut aquesta matí en han dit que estaria millor però no ha estat així, i això ha dificultat a tots dos equips.”
90′ Finalitza el primer partit de pretemporada l’Andorra amb empat a 0. L’equip d’Eder Sarabia ha estat clar dominador de la pilota en gran part del partit, però la pressió intensa del Tolosa i el poc encert de cara a gol, no ha permès encetar el marcador. Mika Màrmol ha estat l’home mes destacat del enfrontament, amb molta seguretat en la sortida de pilota i accions defensives molt contundents
90′ FINAL DEL PARTIT! Empat 0-0 entre el Tolosa i l’Andorra.
90′ UN ALTRE CÓRNER PEL FC ANDORRA!
90′CÓRNER PEL FC ANDORRA
90′Últim minut de partit!
87′Córner pel Tolosa.
83′Últims set minuts de partit. Partit que entra en una fase on l’aspecte físic es el més important.
77′Entrada perillosa i dura del jugador del Tolosa sobre Sami, que es queixa a l’àrbitre davant la duresa de l’atacant francès.
75′Es reprèn el joc.
75′Pausa d’hidratació.
70′ XUT DE VILAAAAAANOVA! CONTRA LA DEFENSA!
62′IVAAAAAAAAN GILLLLLL! A FORA! Xut d’Ivan Gil des de la frontal que marxa per línia de fons.
Imatge 63′ENTRA: Diego GONZALEZ i SAMI; SURT: Mika MARMOL i Rubén BOVER
58′Jugada perillosa per la banda dreta del Tolosa, que treu cap a fora Mika Màrmol. Contundent el central tricolor.
57′Córner servit per Ivan Gil que acaba en res.
57′CÓRNER PER L’ANDORA!
51′Acció perillosa per la banda dreta del Tolosa que acaba als núvols
Imatge 45′ENTRA: Iván GIL, Adrià VILANOVA, Raul LIZOAIN, BOMBA i Arnau PRAT; SURT: Alex PASTOR, Migue LEAL, Nico RATTI, Sergio MOLINA i Iker BENITO
45′COMENÇA LA SEGONA PART!
45′Bona primera part de l’Andorra que n’ha tingut dues de molt clares. Així tot li està costant als tricolors connectar per dins. Moltes pèrdues de pilota la mig del camp que han pogut generar molt de perill a la porteria tricolor. Bons minuts de la defensa , amb una actuació per al moment perfecta de Mika Màrmol.
47′FINAL DE LA PRIMERA PART! TOLOSA 0-0 ANDORRA
45′DOS MINUTS D’AFEGIT
45′ATURAAAA NICO RATIIIII! En dos temps atura la pilota penjada des de la banda dreta.
45′Falta perillosa pel Tolosa.
42′MOLINAAAAAAAA! A LAS MANS DEL PORTER! Segon xut a porteria per al conjunt tricolor.
42′CÓRNEEEEERRR PER L’FC ANDORRA!
38′Jugada de perill pel Tolosa a la banda dreta que l’àrbitre assenyala fora de joc.
34′Primers minuts per Julen Lobete com a jugador de l’Andorra.
Imatge 34′ENTRA: Diego Pampín; SURT: David Moreno
Imatge 34′ENTRA: Julen Lobete; SURT: Patrick
26′Pausa d’hidratació.
26′SEGONA ATURADA DE NICO RATTIIIIIII! La treu el porter argentí sota pals. Tercer xut a porta dels francesos.
26′ATURADAAAA DE NICO RATTIIIII! Parada providencial de Ratti en el mà a mà amb el davanter del Tolosa.
25′FALTA PERILLOSA DE L’ANDORRA QUE ACABA EN RES!
24′IKER BENITOOOOO A FORAAA!!!
23′CÓRNER PER L’ANDORRA!!
23′XUUUTT D’IKER BENITOOOOO! Provava el nou fitxatge de l’Andorra amb un xut fora de l’àrea que marxa a corner.
22′Es precipita l’Andorra amb pilotades en llarg i no aconsegueix arribar a l’arrea rival.
19′Ocasió de perill pel Tolosa. Primer xut a porteria del Tolosa, obra de Traore, que atrapa Nico Ratti sense problemes.
15′Ocasió de perill pel Tolosa dins de l’àrea de l’FC Andorra, que acaba en les mans de Ratti
11′UN ALTRE OCASIÓ PER L’ANDORRA! Xut de la frontal de juvenil Patrick que acaba en mans del porter del conjunt francès.
9′QUINA OCASIÓ DE JANDROOOOOOO! Ha servit la falta molt ràpid Bover, que ha trobat a Jandro sol i el seu xut ha marxat per poc cap a fora.
9′Falta perillosa sobre Almpanis a la banda dreta.
7′Intenta dominar el joc l’Andorra, però està pressionant molt bé l’equip francès.
5′Juga a camp propi l’FC Andorra, que arrisca amb la sortida de pilota.
3′Ocasió pel Tolosa, que hagut de sortir Nico Ratti a fora de l’àrea per treure la pilota de camp propi.
1′Primer minut amb perill per al Tolosa, després d’una centrada des de la banda dreta que Mika Mármol ha hagut de posar el cap per desviar-la a fora de banda.
0′COMENÇA EL PARTIT A TOLOSA!
19.00L’FC Andorra s’estrena amb la segona equipació, totalment groga. El Toulouse jugarà de blanc.
19.00Surten els 22 jugadors al camp.
18.59Apunt de sortir els jugadors al terreny de joc del camp annex de l’Estadi Municipal de Tolosa
18.53El partit estarà dirigit per la tripleta arbitral: Abdel Kherradji, Stéphane Panont i Yohann Larhant.
18.40Avui es el debut d’un dels fitxatges d’aquesta temporada, l’extrem dret Iker Benito.També debuten joves com el lateral esquerre David Moreno i el davanter Patrick.
18.20 ONZE CONFIRMAT DEL TOLOSA: Traoré, Zuliani, Edjouma, Casseres, Sierro, Ratao, Aradj,Nicolaisen, Keben, Desler, Restes.
18.20 ONZE CONFIRMAT DE L’ANDORRA: Ratti, Migue Leal, Álex PAstor, Mika Mármol, David Moreno, Rubén Bover, Jandro Orellana, Sergio Molina, Iker Benito, Almpanis i Patrick.
18.00 A l’espera de tenir els onzes inicials, cal recordar que Jaume Nogués ja va alertar fa uns dies que els resultats d’aquesta pretemporada no han de servir com una referència, sinó com una oportunitat per sumar minuts.

17.40 A Tolosa han viatjat tots els jugadors disponibles, inclós els juvenils.
17.30L’equip va viatjar ahir a Tolosa i aquest matí ha entrenat ja a la ciutat francesa.
17.30És la primera prova de foc del conjunt d’Eder Sarabia aquesta temporada amb un equip ple de baixes i algunes incorporacions. El matx començarà a les 19.00 hores.
17.30Bona tarda i benvinguts a la prèvia del duel amistós entre el Tolosa i el FC Andorra!