90+7′Acaba el partit al Sardinero. Partit horrorós de l’equip, que acaba la primera volta amb una dura derrota.
Imatge 90+2′Groga per Arana.
Imatge 90′Triple canvi al Racing, ENTREN: Jeremy, Iván Morante i Dani; SURTEN: Iñigo Vicente, Aldasoro i Peque.
Imatge 83’Gol del Racing que ha aprofitat el moment. Gol de Rubén Alves amb fortuna.
Imatge 80′Més canvis a tots dos equips, per l’FC Andorra, ENTRA: Manu Nieto; SURT: Álex Calvo. Pel conjunt local, ENTRA: Lago Júnior; SURT: Sangalli.
Imatge 79′Groga per Sangalli sobre Ruben Bover.
Imatge 75′Segona finestra de canvis a l’FC Andorra, ENTRA: Ivan Gil; SURT: Diego González.
Imatge 71′Targeta vermella per Sergi Samper després d’una trepitjada sobre un jugador rival. Quan millor estava l’equip, el català arriba tard i marxa expulsat.
Imatge 62′Groga per Aldasoro per una dura acció sobre Bover.
Imatge 60′Groga per Vicente per protestar.
Imatge 59′Groga per Samper que ha trepitjat un jugador del Racing que estava al terra.
Imatge 57′Primer canvi al Racing de Santrander, ENTRA: Arana ; SURT: Ekain.
55′Ha millorat l’FC Andorra en aquest inici de segona part, però de moment insuficient.
Imatge 47′Groga per Pol Moreno, la primera pel Racing.
45′A la mitja part s’ha lesionat mentre escalfava Diego Alende, que anava a sortir juntament amb els altres tres jugadors.
Imatge 45′A l’FC Andorra, tres canvis, ENTREN: Iker Benito, Petxarromán i Molina ; SURTEN: Lobete, Álvaro Martin i Migue Leal.
45+4′Mitja part al Sardinero. Molt mala primera meitat.
45+4′Buscava una acció Álex Calvo sense èxit. No ha trovat Scheidler la rematada i no ha aconseguit Álvaro Martin tampoc.
40′De nou salvador RATTI, ESPECTACULAR! Perd una pilota Vilanova i al contraatac Ekain no pot fer el gol.
36′Falta de contundència en un servei de banda i una més pel Racing. Per poc no fan el segon…
Imatge 31’Gol del Racing. Es veia venir. Molts mals minuts de l’Andorra. Vilanova es dorm i regala el primer pels locals.
Imatge 27′Groga per Scheidler, la primera del partit.
26′TRIPLE ATURADA DE NOU DE NICO RATTI! QUIN PARTIT DEL PORTER TRICOLOR… L’ANDORRA NO S’ESTÀ TROVANT…
22′Bona acció ara de l’FC Andorra! Pampín per Scheidler i el francés que per poc no fa el primer.
20′L’FC Andorra no està tenint bones sensacions fins al moment. No trova solucions i patint moltíssim en defensa. Ratti espectacular acaba de treure una més a boca de canó.
13′DUES ATURADES MÉS DE RATTTIIIIII!!!! QUIN PORTERÀS. ESTÀ MANTENINT VIU ELL SOL A L’EQUIP.
10′UNA MÉS DE NICO, UNA MÉS DE NICO!!! UNA ATURADA MÉS DEL PORTER ARGENTÍ QUE HA COMENÇAT MOOOOLT FI I QUE ESTÀ SENT PROVIDENCIAL!
06′QUIN PARTIT!!!! REBUTJA DIEGO EL QUE ERA EL PRIMER DEL RÀCING. FONAMENTAL DIEGO!!!
02′LA RESPOSTA RÀPIDA DE L’FC ANDORRA!!!!! GAIREBÉ FA EL PRIMER ÁLEX CALVOOOOOO! COM HA COMENÇAT EL PARTIT!!!!
01′RAAAAAAATTTIIIII!!! TREU LA PRIMERA SOTA PALS EL PORTER DE L’FC ANDORRA!!!
01′Comença el partit a Santander!
18:58Surten els jugadors de tots dos equips al Sardinero acompanyats dels àrbitres del partit. Dos minuts i comença el joc!
18:50Encarem la recta final d’aquesta prèvia. Deu minuts i comença el partit a Santander.
18:20Començen a sortir a escalfar els primers jugadors sobre la gespa del Sardinero.
18:10Jokin Ezkieta, Mantilla, Pol Moreno, Rubén Alves, Saúl, Sainz-Maza, Aritz Aldasoro, Marco Sangalli, Peque, Íñigo Vicente, Ekain.
18:05L’FC Andorra jugarà avui amb Nico Ratti, Migue Leal, Vilanova, Diego González, Pampín, Samper, Bover, Álvaro Martín, Calvo, Lobete i Scheidler.
18:00Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre el Racing de Santander i l’FC Andorra, que es disputa al Sardinero a les 19:00 h.