FC ANDORRA

DIRECTE: NÀSTIC DE TARRAGONA 1-2 FC ANDORRA | PRETEMPORADA

BOVER DONA LA VICTÒRIA A L’ANDORRA

Iván Gil durant el partit a Tarragona
93′FINAL DEL PARTIT! L’ANDORRA S’EMPORTA LA VICTÒRIA AMB UN GOL DE BOVER AL DESCOMPTE!
Imatge 92’GOOOOOOOOOL! GOOOOOOOL DE L’ANDORRA QUE REMONTA! (1-2).
90′TRES MINUTS D’AFEGIT!
Imatge 87’GOOOOOOOOOL! GOOOOOOOL DE NIETOO! EMPATA L’ANDORRA (1-1).
Imatge 82′ENTRA: David Moreno; SURT: Leal.
Imatge 79′ENTRA: Albert Querol; SURT: Jardí.
Imatge 74′ENTREN: Bover, Nieto, Jandro i Lobete; SURTEN: Samper, Arnau Prat, Sami i Patrick.
68′ LA REMATADA DE FERNÁNDEZ FORA! Ha tingut el segon el Nàstic!
67′Molts problemes per a l’Andorra en la construcció del joc. Una pilota que acaba als peus de Ratti perquè els tricolors no troben com connectar per dins acaba amb un regal pels locals.
Imatge 65′ENTRA: Molina; SURT: Petxarromán.
Imatge 62′ENTRA: PIROT; SURT: PARRA
60′Poca pilota està tenint l’Andorra que segueix per darrere en el marcador.
Imatge 49’GOL DEL NÀSTIC. Se li escapa la pilota de les mans a Lizoain i Jardí marca a plaer (1-0)
47′COMPTE ERROR EN LA CESSIÓ DE BENITO QUE LI REGALA LA PIOTA AL NÀSTIC. Per sort, atura Lizoain.
Imatge 45′El Nàstic canvia els 10 jugadors de camp. ENTREN:Nacho, Pol. Gorostidi, Fernández, Oscar, Pochettino, Joan Oriol, Jardí, Concha i Urbina.
45′COMENÇA EL SEGON TEMPS!
Imatge 45′ENTREN: Leal i Diego González; SURTEN: Arroyo i Pampín.
47′DESCANS A TARRAGONA! Ha estat bé l’Andorra en el primer temps que n’ha tingut dues a les botes d’Iván Gil
45′Dos minuts de temps afegit!
33′Pausa d’hidratació.
31′Refusa amb els punys Lizoain el xut d’Andy.
26′EL COP DE CAP SAMI SURT FORA! Molt millor ara l’Andorra amb paciència fent bascular la defensa del Nàstic i trobant espais.
20′OOOOOOH! LA TREU EL NÀSTIC SOBRE LA LÍNIA DE GOL! Boníssima desmarcada de Gil que supera al porter picant la pilota però el defensor arriba a temps.
18′LA PRIMERA DE L’ANDORRA! Molta paciència amb la sortida de pilota, activa Samper a Iván Gil que fa una gran passada a Iker Benito que li retorna al 10 tricolor, però el seu xut surt fora ajustat al pal.
15′El xut de Borja surt fora.
14′AI ARROYO AI… De nou el central es fa un embolic amb la pilota i permet al Nàstic crear una acció del no res. Córner…
11′La tanca refusa la pilota i l’acció acaba amb fora de joc del Nàstic.
10′Falta perillosa favorable al Nàstic. Vilanova toca amb la ma un xut d’Andy.
5′Primers minuts de tanteig. Per ara el Nàstic té més la pilota.
4′Dos córners consecutius pel Nàstic.
3′COMPTE QUE ARROYO ES FA UN EMBOLIC I QUASI MARCA EL NÀSTIC!
1′És Petxarromán que s’ubica a l’extrem dret i Arroyo juga de central.
0′COMENÇA EL PARTIT! Primera pilota per a l’Andorra!
20.00Salten els jugadors al camp! Tot llest a Tarragona!
19.50Molts canvis respecte l’onze de Vila-Real. Només Arroyo repeteix com a titular. Això sí, ho fa en la posició d’extrem.
19.40Salten els jugadors al camp a escalfar. Poc a poc la grada principal de l’estadi es va omplint.
19.30ONZE DE L’ANDORRA: Lizoain, Arroyo, Petxa, Vilanova, Diego Pampín, Samper, Iván Gil, Sami, Arnau Prat, Iker Benito i Patrick
19.18ONZE DEL NÀSTIC: Parra, Trigueros, Dufur, Álvarez, Montalvo, Andy, Pablo Fernández, Borja, Mario, Tirlea i Quirós.
19.10Els tricolors arriben després de la derrota d’ahir davant el Vila-real B en un mal partit. Sarabia va assegurar que “ens han tocat el morro” després de la derrota.
19.10Ha arribat ja l’FC Andorra a Tarragona. Alguns jugadors han sortit a veure l’estat del camp.
19.00Bona tarda des del Nou Estadi Costa Daurada i benvinguts al directe del quart amistós de la pretemporada de l’FC Andorra!