DIRECTE: FC Santa Coloma – Penybont | Conference League

FINAL DEL PARTIT! EL SANTA COLOMA ÉS EQUIP DE SEGONA RONDA

Jugadors de l'Ordino celebrant el gol davant l'Inter Escaldes
a
120′El Santa Coloma avança de ronda on ja espera rival. Bons minuts del equip colomenc a al prorròga, on Garrido com a homes més destacat a posat l’1 a 0 al marcador i després Noboa el 2 a 0 ja al final del partit. Resultat meritós. p
a
120′ FINALLLLLL! FINAL DEL PARTIT! EL SANTA COLOMA PASSA LA ELIMINATÒRIA! FC SANTA COLOMA 2-0 PENYBONT.
Imatge 119′Canvi al Santa Coloma. ENTRA: Eric ; SURT: Eloy
Imatge 119′Groga a Noboa
Imatge 105’GOOOOOOOOL DEL SANTA COLOMA! GOOOOL DE NOBOAAAA! REMAT DE VOLEA QUE NO POT ATURAR EL PORTER DEL PENYBONT! FC SANTA COLOMA 2-0 PENYBONT
Imatge 116′Vermella per Venables
111′LA TREU MOIIII! PROVIDENCIAL AL CENTRAL INTERNACIONAL! Ocasió de molt perill pel Penybont.
110′CÓRNER PEL SANTA COLOMA!.
Imatge 110′Groga a Garrido
105′DESCANS! GUANYA EL SANTA COLOMA AMB UN GRAN GOL DE IÁN GARRIDO QUE HA APROFITAT EL REFÚS DEL PAL, DESPRÉS D’UN XUT DE NIERGA I POSA L’1-0 AL MARCADOR.
Imatge 105’GOOOOOOOOL DEL SANTA COLOMA! GOOOOL DE GARRIDOOOOOOO! FC SANTA COLOMA 1-0 PENYBONT
99′Córner pel Penybont.
Imatge 95′Canvi al Penybont ENTRA: Griffiths, Brown ; SURT: Owen, Harling
Imatge 91′Canvi al Santa Coloma. ENTRA: Novoa ; SURT: Rebés
90′COMENÇA LA PRORRÒGA!!!
90′FINAL! FINAL DE LA SEGONA PART! MARXEM A LA PRORRÒGA!
90′L’HA TINGUT AL ÚLTIM MINUT EL SANTA COLOMA! REMATADA DE ELOY GILA ALS NÚVOLS!
90′Córner pel Santa Coloma.
90′MIGUEL LOPEZZZZZZ! QUINA OCASIÓ PEL SANTA COLOMA!
90′Juga amb un menys el Santa Coloma.
90′Joc parat, el jugador del Santa Coloma està estès a terra.
Imatge 90′Groga a Harling. Entrada molt perillosa que ha pogut fer mal al jugador del Santa Coloma. Es queda a terra el jugador del Santa Coloma, han de cridar a la assistència.
90′CINS MINUTS D’AFEGIT!
88′SALVAAAAA GOMESSS SOTA PALS! UNA REMATADA FORTA DE YORWEATH QUE DESVIA GOMES CAP A FORA.
87′Córner pel Penybont.
87′Xut del Penybont que marxa a córner.
86′XUT DE GARIDOOOOO! A LES MANS DEL PORTER!
85′CÓRNER PEL SANTA COLOMA!
Imatge 84′Canvi al Santa Coloma. ENTRA: Paez i Garrido ; SURT: Virgili i Mourelo
80′PROVIDENCIAL MOIII!! TREU UNA PILOTA MORTA PERILLOSA DINS DE L’ÀREA DEL SANTA COLOMA
80′Falta perillosa pel Penybont.
Imatge 77′Groga a Nierga.
ImatgeCanvi al Penybont. ENTRA: Refell ; SURT: Jones
74′FALTA PERILLOSA PEL SANTA COLOMA!
72′Es para el partit, el porter del Penybont està estès a terra.
69′L’HA TINGUT VIRGILIIIII! CONTRAATAC LIDERAT PER NIERGA QUE VEU SOL A VIRGILI A LA DRETA I NO ACONSEGUEIX REMATAR!
67′Pausa d’hidratació.
Imatge 65′Canvi al Penybont. ENTRA: McDonald ; SURT: Evans
Imatge 64′Canvi al Santa Coloma. ENTRA: Nierga ; SURT: Toribio
61′
61′
Imatge 58′Groga a Evans. Entrada molt perillosa que ha pogut fer mal al jugador del Santa Coloma.
Imatge 54′Canvi al Santa Coloma. ENTRA: Moi SAN NICOLAS; SURT: Crespo
53′MARKOVICCHHHHHHHH! L’ATURA HARRIS QUE SALVA AL PENYBONT! BONA JUGADA PER LA BANDA DRETA DE CRESPO QUE CREUA LA PILOTA I MARKOVICH SOL DINS DE L’ÀREA XUTA A LES MANS DEL PORTER.
Imatge 51′Canvi al Penybont. ENTRA: Kircough; SURT: Reynolds
Imatge 47′Groga a Little
45′COMENÇA LA SEGONA PART!
45′FINAL DE LA PRIMERA PART!
45′Falta perillosa pel Penybont.
45′Dos minuts d’afegit!
44′Ho intenta el Santa Coloma amb bones internades de Virgili.
42′ATURA GOMESSSS! SEGON XUT A PORTERIA DEL PENYBONT!
40′Cinc minuts perquè acabi la primera part. Bon últims 10 minuts del Santa Coloma que està un pèl més intens i creant perill per les zones laterals.
37′Córner pel Penybont.
35′ Bons minuts ara de l’FC Santa Coloma que està trobant més espais que als primers 25 minuts de partit.
31′ ATURA JOSEP GOMESSSSS! PROVIDENCIAL EL PORTER ANDORRÀ!
30′ VIRGILIIIII DINS DE L’ÀREA! NO ACABA DE REMATAR VIRGILIII! ESTAVA SOL DINS DE L’ÀREA!
26′Falta que treu un altre cop Toribio, que no troba companys amb espai per a rematar.
26′FALTA PERILLOSA PEL SANTA COLOMA!!!
Imatge 24′Groga a Reynolds
22′Pausa d’hidratació.
21′QUINA OCASIÓ PEL SANTA COLOMA!!! CENTRADA DE MARKOVICH QUE TOCA EN UN RIVAL I S’ENVERINA CAP A LA PORTERIA DEL PENYBONT!
19′L’ha tingut el Penybont. Guanya Little a la seva marca i cop de cap que acaba en les mans de Gomes.
19′Tercer córner per al Penybont.
17′Falta perillosa a favor del Penybont que no aconsegueix rematar Venables.
13′Falta que treu Toribio que no aconsegueix rematar ningú.
13′FALTA PERILLOSA A FAVOR DEL SANTA COLOMA!
12′Un altre córner pel Pneybonnt FC.
11′Córner pel Penybont FC.
10′No troba circular ràpid la pilota el Santa Coloma. L pressió dels gal·lesos i el físic està bloquejant el joc colomencs.
6′De moment clar domini dels gal·lesos, que han entrat més intensos al partit.
4′Jugada de perill per el Penybont dins de l’àrea del Santa Coloma, que atrapa sense problema Gomes.
1′HO INTENTAVA CRESPO BUSCANT L’ESQUENA DE LA DEFENSA DEL PENYBONT! A LES MANS DEL PORTER.
0′COMENÇA EL PARTIT AL COMUNAL!!!!
16.55Surten els 22 protagonistes al terreny de joc.
16.50Molts aficionats del Penybont FC que s’han desplaçat al Principat per presenciar el partit
16.44Els col·legiats del partit son els moldaus: Roman Jitari com a àrbitre principal, Bodean i Mardari d’assistents i Breguta de quart àrbitre.
16.37Escalfen tots dos equips ja a la gespa del Joan Samarra.
16.22ONZE DEL PENYBONT: Harris, Little, Owen, Evans, Davies, Harling, Venables, Jefferies, Yorwerth, Reynolds, Reffell
16.20ONZE DE l’FC SANTA COLOMA: Gomes, Markovych, Sergio Rodríguez, Crespo, Rebés, Miguel López, Toribio, Virgili, Mourelo, Eloy
16.00El partit començarà a partir de les 17.00 h a l’Estadi Comunal. Els colomencs arriben en aquest partit de tornada amb un empat 1-1 al global de l’eliminatòria. L’FC Santa Coloma buscarà passar a la següent ronda i escriure un nou capítol exitós a Europa
16.00Bona tarda i benvingut al minut a minut del duel entre l’FC Santa Coloma i el Penybont , corresponent a la tornada de la primera ronda prèvia de la Conference League.