90+5′FINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL DEL PARTIT!!!!! 1-0!!!!! VICTÒRIAAAAAAAAAAA!!
Imatge 90+3′Canvis al SD Huesca. ENTRA: KANTÉ ; SURT: BLASCO
Imatge 90+2′Groga pel Huesca.
Imatge 90+1’GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOL GOL GOL GOOOOOOOOOOOOOOL DE L’FC ANDORRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! GOL DE SERGI SAMPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
Imatge 88′Groga per Pulido. La primera pels visitants.
Imatge 84′Canvis al SD Huesca. ENTREN: Lombardo i Rico ; SURTEN: Joaquín i Javi
Imatge 82′Canvi a l’FC Andorra. ENTRA: Álvaro Martín ; SURT: Migue Leal
79′Aturada de Dani Martín!!!!! Kento sol s’ha trobat amb Dani!! Providencial.
77′Pampín en primera instància i Álex Calvo en la següent acció ho han provat i gairebé fan el primer del partit amb xuts des de lluny.
Imatge 69′Més canvis a l’Andorra. SURTEN: Diego González, Jandro, Manu Nieto ; ENTREN: Samper, Scheidler i Marsà.
Imatge 67′Groga per Dani Martín. La segona pels tricolors.
Imatge 65′Groga per Pablo Moreno. La primera del partit.
Imatge 58′Doble canvi per part visitant. SURTEN: Vallejo i Mier ; ENTREN: Bolivar i Hashimoto .
55′Álex Calvo ha provat la primera de la segona meitat, ha rebutjat la defensa sense gaire més problema.
46′Comença la segona meitat a Andorra! 0-0.
Imatge 46′Canvi al descans a les files de l’Andorra. SURT: Íker Benito ; ENTRA: Pablo Moreno..
45′Ha tingut una última l’FC Andorra abans d’arribar al descans. En dos temps ha aturat Álvaro. Amb això, descans a Andorra, 0-0.
39′UNA MÉS D’ÁLEX CALVO!!! QUINA JUGADAAAA QUE PER POC NO ACABA EN GOL!!!.
34′Gerard fent patir Pampín en el replegament del tricolor. Ho està intentant ara el conjunt visitant sobre l’Estadi Nacional.
26′LA PRIMERA DE L’FC ANDORRAAAAA..!!! GAIREBÉ FA EL PRIMER ÁLEX CALVO, GAIREBÉ FA EL PRIMER L’FC ANDORRA.
22′Diego providencial solventant l’error d’Adri Vilanova que Vallejo volia aprofitar per fer el primer del partit.
18′Cap equip sense cap arribada clara a la porteria rival. Els locals intenten arribar mitjançant la pressió alta a camp contrari i buscant accions d’activació ràpides, després de les pèrdues.
09′Ha iniciat el partit amb moltes ganes l’FC Andorra, que a través de la posessió està dominant el joc.
01′Comença el partit!.
13:45El Huesca juga amb Álvaro, Loureiro, Javi Mier, Gerard,Javi, Hugo Vallejo, Joaquin, Pulido, Blasco, Vilarasa i Sielva.
13:45L’FC Andorra juga avui amb Dani Martín, Leal, Adri, Diego, Jandro, Molina, Lobete, Alex Calvo, Iker Benito i Manu Nieto.
13:45Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre l’FC Andorra i la SD Huesca, que es disputa a l’Estadi Nacional.