90+5′FINAL DEL PARTIT A L’ESTADI NACIONAL!!! EMPAT ENTRE TOTS DOS EQUIPS
Imatge 90+2′Groga per Keita Balde.
Imatge 85’GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOL GOL GOL GOL GOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL D’IVÁN GIL!!!!!! GOOOOOOOOOOOL!!!
Imatge 77′Pel conjunt tricolor, ENTREN: Rubén Bover i Álex Calvo; SURTEN: Jandro i Iker Benito
Imatge 77′A l’RCD Espanyol, ENTRA: Omar ; SURT: Óscar Gil
Imatge 71′Groga per Gragera en una forta entrada sobre Molina.
68′HA TRET RAMON EL GOL DE L’ANDORRA SORTA PALS…!!!! QUINA LLÀSTIMA. ESTÀ SENT INJUST EL FUTBOL EN EL DIA D’AVUI AMB L’ANDORRA…
Imatge 66’Gol de l’Espanyol. Pampín en pròpia porteria en una acció molt desafortunada.
Imatge 65′A l’RCD Espanyol, ENTREN: Keita i Salvi ; SURTEN: Edu Expósito i Pere Milla
61′LOBETEEEE FORAAAAAAAAA!!!! PER BEN POC NO FA EL PRIMER L’EXTREM TRICOLOR. BONA JUGADA DE PETXA!!!
59′Atura Dani!!! Bon xut d’Expósito que atura sense més problemes el porter tricolor.
Imatge 55′Groga per Pol Lozano que ha fet caure Jandro quan ja marxava en conducció.
49′Ha sortit bé l’Espanyol en aquesta segona meitat amb un canvi tàctic. Passant del 4-4-2 al 3-5-2 en sortida de pilota.
46′Comença la segona part a Andorra!
Imatge 45′Canvi al descans per part visitant. ENTRA: Ramon Ramos ; SURT: Braian Oliván
45+2′Mitja part a l’Estadi Nacional
45′Anirem fins al 47! Dos d’afegit
Imatge 43′Groga per Manu Nieto, la primera per l’Andorra, que ha impactat a la cara d’un jugador amb la bota.
Imatge 41′Marxa Martí Vilà per lesió. Canvi obligat. ENTRA: Diego Pampín ; SURT: Vilà
39′PERE MILLA FORAAAAAA!! Ara s’ha salvat l’FC Andorra… Cop de cap a plaer del jugador de l’Espanyol que per poc no connecta amb porteria!
37′Providencial Vilanovaaaaaa!!!! Buscava el contraatac l’Espanyol, però Adri ha tocat una pilota en el moment clau per rebutjar a córner!
31′PACHECOOOOOOO!!!! QUE BÉ PETXA AMB L’ASSITSTÈNCIA I EL REMAT DE MANU NIETO QUE HA ATURAT EL PORTER BLANC-I-BLAU!!! QUINA LLÀSTIMA DE NOU…
Imatge 26′Groga per Keidi Bare, la primera del partit. L’havia avisat ja tres vegades l’àrbitre del partit i a la tercera l’ha amonestat.
21′AAAAAAAAL PAAAAAAAAAAAAAAL MANU NIETOOOOOOOO!!!! COM ESTÀ L’FC ANDORRAAAAA…!!!! COP DE CAP EXCEL·LENT DEL 9 DE L’ANDORRAAA QUE GAIREBÉ ÉS EL PRIMER DELS LOCALS. LLÀSTIMA
17′Iván Gil foraaaaaaa!!! Una més, ho ha intentat l’ex-perico des de lluny, però ha marxat desviat.
11′Lobete gairebé fa el primer de l’Andorraaaaaaaaaa!!!! Bon canvi de joc d’Ivan Gil que per poc no aprofita Julen Lobete.
08′La primera de l’Andorra ha acabat amb córner. Bona acció de Manu Nieto que buscava una centrada a l’àrea visitant.
02′La primera del partit. L’ha tingut Edu Expósito des de lluny després d’una errada de Dani Martín en el primer pase de construcció.
01′Comença el partit al Nacional! Som-hi tricolors!
16:15Surten els dos equips a la gespa de l’Estadi Nacional! Sona l’himne a Andorra. Tot llest.
16:05Marxen els equips a vestidors per rebre les últimes ordres dels seus entrenadors, 10′ i comença aquest partidàs a Andorra!.
15:50Escalfen tots dos equips a l’Estadi Nacional!.
15:20L’FC Andorra jugarà amb Dani Martín, Petxa, Vilanova, Marsà, Vilà, Jandro Orellana, Molina, Iván Gil, Iker Benito, Julen Lobete i Manu Nieto.
15:15l’RCD Espanyol de Barcelona jugarà avui amb Pacheco, Óscar Gil, Sergi Gómez, José Gragera, Oliván, Expósito, Bare, Pol Lozano, Puado, Milla i Braithwate
14:30Bona tarda i benvinguts al minut a minut del partit entre l’FC Andorra i l’RCD Espanyol de Barcelona, que es disputa a l’Estadi Nacional a les 16:15 h.