FC ANDORRA

FINAL: FC ANDORRA – CD LEGANÉS | J22 – LLIGA HYPERMOTION

Segueix en directe el primer partit de la segona volta de la Liga Hypermotion entre l’FC Andorra i el CD Leganés, l’actual líder de la categoria

Imatge102′Final del partit. Perd tres punts l’FC Andorra en el que havia estat un bon partit dels de Sarabia, però que no han tancat la feina a temps
Imatge98′Últim canvi a l’equip visitant. Entra Arambarri, surt Julián Chicco.
Imatge94′Gol del CD Leganés. Gol de penal.
Imatge92′Xiula penal i a més a més, veurà la groga Sergio Molina
Imatge92′Es revisa a l’Estadi Nacional un possible penal favorable al CD Leganés
Imatge90′Gol anul·lat al FC Andorra per fora de joc d’Álex Calvo.
Imatge89′Marxen Álex Pastor i Iván Gil, entren Vilanova i Sergio Molina
Imatge88′Ho ha intentat ara Marsà amb un xut llunyà que ha marxat molt desviat.
Imatge87′Groga per Pastor que ha tallat un contraatac.
Imatge85′Groga per Marsà. La primera del partit.
Imatge84′Ha marxat Portillo i ha entrat Perea per part visitant.
Imatge82′Canvi a l’FC Andorra. Ha marxat Julen Lobete i ha entrat en el seu lloc Álex Calvo.
Imatge77′Gol del Leganés en l’acció posterior al gol de penal de l’FC Andorra. Gol de Jorge Sáenz.
Imatge75′GOL GOL GOL GOL GOL GOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!! GOL D’IVAN GIL DES DELS ONZE METREEESSSS!!!!
Imatge74′PENAL, PENAL, PENAL!!!
Imatge73′Està revisant l’àrbitre del partit un possible penal a favor de l’FC Andorra
Imatge69′Canvi també a l’equip visitant. Ha marxat Ureña i ha entrat en el seu lloc Djouahra
Imatge68′Doble canvi a l’FC Andorra. Marxen Karrikaburu i Bover. Entren Scheidler i Álvaro Martín
Imatge67′DOBLE ATURADA DE DANI MARTÍN PROVIDENCIAAAAL!!!!! HAN TINGUT DUES OPORTUNITATS PER A FER EL SEGON
Imatge65′Fent-se gran ara mateix el conjunt visitant sobre el Nacional i generant molt perill
Imatge61′Gol del CD Leganés en la sortida d’un córner. Rematava Sergio González i Bover l’ha desviat per fer el primer, en pròpia porteria, dels visitants
Imatge57′Molt bé ara la pressió del conjunt local i amb una línia defensiva molt sòlida. Dominant el partit l’FC Andorra.
Imatge52′Bona conducció de Rubén Bover ara que ha acabat amb una acció combinativa entre Jon i Iker Benito
Imatge46′GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOL GOL GOL GOL !!! GOL DE JANDRO ORELLANA!!!
Imatge46′Comença la segona part a l’Estadi Nacional!
Imatge45′Descans a l’Estadi Nacional. Primera part molt estèril de l’equip i partit sense gaire ritme fins al moment
Imatge41′Ho intentava Miramón per part visitant, però Pastor en primera instància i posteriorment Dani Martín han tret el perill sense gaires problemes
Imatge39′Picabaralla dins de l’àrea del Leganés després de Jon ha aixecat la cama a l’alçada del cap d’un jugador visitant.
Imatge34′Rematada de Bover que ha tret Diego Conde sense problemes després d’una passada espectacular de Pampín
Imatge28′Bona acció ara també d’Iker Benito que està completant molt bons minuts en aquest inici de partit. Ha provat el xut a la mitja volta que ha pogut aturar sense problemes el porter visitant
Imatge25′UNA MÉS PER KARRIKABURU!!!! Quina llàstimaaaaa!!!!
Imatge23′Bona acció d’Iker Benito que ha guanyat línia de fons i l’assitència a Jon que no ha pogut fer gol
Imatge20′Possible penal que l’àrbitre no ha xiulat. L’havia tocat un jugador del Leganés amb la mà, però que no s’ha considerat penal.
Imatge14′Gol anul·lat al CD Leganés per fora de joc. Primer ensurt pels locals.
Imatge10′Tots dos equips amb respecte pel rival en aquest inici de partit. L’FC Andorra dominant més amb pilota i el CD Leganés buscant els contraatacs.
Imatge6′Victor Rodrigues: “Karri està tenint una mobilitat molt interessant als espais i creant forat per les entrades de segona línia i els extrems”.
Imatge3′Doble ocasió de l’FC Andorra a la sortida d’un córner que en primera instància no ha conectat Pastor i Jandro Orellana que no ha pogut rematar a porteria
Imatge1′Comença el partit a Andorra! Comença la segona part de la temporada pels tricolors.
Imatge0′Surten els dos equips a l’Estadi Nacional. Començarà la segona volta al Principat amb un duel vibrant entre Andorra i Leganés. Tot llest!
Imatge13:50Pol Dirvanauskas: “De l’Estadi Nacional se n’ha de fer un fortí. És molt imprtant sumar molts més punts a casa a la segona volta”
Imatge13:40Victor Rodrigues: “El leganés arriba amb moltes baixes destacades, però tot i així cal destacar l’aspecte defensiu, amb només 13 gols en contra”
Imatge13:33Victor Rodrigues: “No hem d’esperar de Karri que vingui a ser el salvador de l’equip. Tothom ha d’ajudar a millorar aquesta primera volta”
Imatge13:30Surt a escalfar el conjunt local sobre l’Estadi Nacional. També ho fa el CD Leganés.
Imatge13:25L’FC Andorra comença la jornada amb un punt de marge per sobre del descens. El play-off el marca el Levante amb 35 punts, 12 per sobre del conjunt tricolor.
Imatge13:22Han sortit a escalfar els porters de l’FC Andorra sobre la gespa de l’Estadi Nacional
Imatge13:20Victor Rodrigues: ” Jon Karri té automatismes de jugador de molt nivell. Ha de ser determinant i ha d’aportar moltes coses a l’equip”
Imatge13:18Pol Dirvanauskas: “M’agrada molt que Karrikaburu jugui d’inici, és un home que ha vingut a ser important. Esperem que tingui bons minuts”
Imatge13:13Marc Romero: “L’única posició que em balla del mig del camp és la de Bover. Tinc dubtes de si el seu estat físic està per jugar”
Imatge13:10Victor Rodrigues: “Els dos centrals en el dia d’avui m’agraden molt, dos jugadors que han entrat amb força i que són de molt nivell”
Imatge13:08Marc Romero: “M’agrada molt l’onze amb el que surt Sarabia, és de molta qualitat”
Imatge13:05L’Onze de l’FC Andorra pel partit d’avui! Dani Martín, Petxarromñan, Marsà, Pastor, Pampín; Jandro, Bover, Iván Gil; Lobete, Iker Benito i Karrikaburu
Imatge13:00Bona tarda i benvinguts al directe del partit entre l’FC Andorra i el CD Leganés!